fredag 13 april 2012

kunde inte låta bli att titta..

Först ut, en skitviktig ex. kalsongmodell som knäade sig fram med ett kvastskaft innanför västen. Fikusarna i juryn hade givetvis en högtidsstund och brassade på ganska så rejält med betygen. Så kom lilla skådisdottern och dansade bra men då tyckte man hon höll låren för brett isär och så fick hon taskiga poäng?
Valrossen Henemark räddades av en mycket vänlig partner Tobias, som tog på sig hela skulden för den missade dansen. Strongt, men så är han den bästa manlige dansaren av proffsen.
Timell klev på som om han trampade över någon blötmyr i Muddus nationalpark. Bra att han hade hängt upp kalufsen och lagt av med Jesus-stuket. Det får han ett poäng för. Pernilla W skötte sig bra och skall ha kredit för detta. Min vinkompis Bengt F, sprattlade på bra och fick en 10-poängare av Ann i juryn för strålande tempo och frenesi.  Deckardrottningen Läckberg blir läckrare och läckrare för varje program som går och kommer säkert att vara kvar länge. Roligt att den fjantige polisen var försvunnen denna afton.
Anton Hysén var kvällens riktiga outstanding och fan vet om han inte vinner hela det här spektaklet längre fram i vår.
Nu röstas det och flopparna kommer att hagla innan kvällens program är till ända, var så säker..
pappa B 
Skicka en kommentar