måndag 11 juni 2012

I kväll smäller det...och det måste bli en djävla smäll!

Nu skall Hamrén släppa loss all power han kan uppbringa och Sverige skall visa att man kommit till EM-arenorna för att spela en vinnande fotboll med siktet i första hand inställt mot motståndarnas mål och inte springa runt och fjanta i det egna försvaret. Svallande internationellt blod under de gula matchtröjorna skall garantera detta, unga friska ben skall sätta sprutt på den svenska fotbollen och idag blir hambo och snoa på det gröna dansgolvet mot Ukraina. Dansen startar i SVT klockan 20.00, uppsnacket startar tidigare i kväll.

Ett mycket svagt Spanien höll på att toska mot Italien och om man tror att det skall bli slutspel och fina framgångar i årets EM, då får man nog sätta sig ner över en kagge rött och lite tapas och fundera över situationen. Med det spel man bjöd på igår så får man nog plocka fram returbiljetten ganska snart...

Lika illa är det för GFC här på hemmaplan. Tyresö spelade lite dystert som hemmalaget men hade i alla fall med sig 3 poäng hem från konstgräset på Valhalla IP efter ett mål i 84 minuten. Nu ligger man 8 poäng efter täten och det ser sannerligen mörkt ut. Till och med lilla Vittsjöl har bättre tryck i dojorna och en klarar bild över var motståndarmålet ligger. Göteborgs försök till finir kommer att straffa sig, var så säker, om inte Hr Nilsson (förstår och har aldrig förstått den gloria som omger den gossens huvud) inte berättar för sin flickor att det är bollen i motståndarens mål som räknas. Och kanske det viktigaste att det faktiskt går att skjuta in bollen dit och inte försöka dribbla den hela vägen fram. Igår var det storpublik på läktaren (sett med damfotbollens ögon) de kommer förmodligen inte tillbaka igen för de vill se tuffa tag och mål, inte en massa dattande som på 70-talet då det bara var att springa, skrika och slänga iväg en tåfjutt lite då och då. Hej Vittsjö! Hoppas ni vinner SM!

Mumifierad råtta hittades i ena uthuset. Å fy, sa damerna!
Löpbandet är på plats och dottern körde så svetten rann i går när vi kom hem från Jerus..Jönköping. Ett fint svart Attract bara 6 månader gammalt. Tack för det, försäljaren nere i Malmö och tack svågern för att du plockade  med det hem till Taberg, och tack mamma för att du gav med dig efter allt tjatande från oss här hemma :)
pappa B

"Prisa inte dag förrän sol gått ned"
Skicka en kommentar