lördag 28 juli 2012

En poäng blev till seger!

Lindahl och Tunebro höll flaggan högt, medan de som stack upp under premiärmatchen mot Sydafrika gick omkring i skuggan den här dagen. Nja...Sofia Jakobsson glimmade till under de första 30 minuterna sedan tappade hon stinget. Men...detta var om man ser det till den andra halvleken mer tur än skicklighet. Annika Svensson och Carolin Seger tycker jag också skall ha godkänt även om frk Seger bjöd in japanskorna rejält en kvart kvar av matchen.
Lindahl som fick så mycket kritik efter Sydafrika matchen, drog ner byxorna rejält på kritikerna och gjorde en mycket stabil insats den här gången. Asllani kom in och Johanna A gick ut. Då höjes plötsligt eperaturen en aning. Snabbfotade och orädde Asllani hon röjde upp i det japanska försvaret och tänk om vi hade satt 1-0 i de sista minuterna, det hade varit en skräll det. En blind linjedommare hade kunnat sänka Sverige unde den första halvleken då minst tre klara offside inte uppmärksammades.
Roddare Lasse vann sitt försöksheat överlägset och kan nu pausa lite innan han skall ner i båten igen.
Jag hänger kvar i skinnsoffan skall bara försöka steka mig lite korvar innan nästa begivenhet drar igång, handboll Sverige-Danmark. Det kan bli en ny rysare, helt klart!