måndag 30 juli 2012

Far och dotter, ibland lyckas det :)

Kolla en gammal Instamatic bild på Ebba och mig. Alla dessa fantastiska appar som finns till våra iPhone och Androider gör ju livet till en fest för dem som gillar att fotografera. Resolut klev hon upp i mitt knä, lyfte sin mobil och klippte till. Och visst blir det fint? Hon slät, söt och fin och jag skrynklig som en ohyvlad grusväg i övre Norrlands inland och fjälltrakter. Just nu är hon mahognyfärgad, när hon åkte till Helsinborg var hon blondin (vackrast så) och snart är hon svart eller rödhårig. Det är dagsformen som bestämmer hårfärgen på de här små pinupporna nu för tiden.
Det är kul att hon är hemma igen för då har jag någon att bråka med. Det blir ganska trist i huset när hon är borta med sina kompisar.
Är man 13 år, snart 14 då finns det så mycket i livet som skall testas så då är det inte så viktigt detta med att bry sig om sin gamla pappa, han kommer oftast i andra hand och det är väl så det skall vara. Därför är det extra roligt de gånger hon sitter hemma med mig och vi kan prata om livets att fällor och fel. Hon är vacker den lilla loppan, så det blir nog till att ladda hagelbössan med grovsalt och sätta sig ute på trappan och börja vakta vilken dag som helst. Nyfikna pojkar lär dyka upp, var så säker :)
pappa B
Skicka en kommentar