söndag 22 juli 2012

Sluta analysera och börja spela fotboll!

Detta evinnerliga snacka om analysering hit och analysering dit. Detta är vad varenda svensk fotbollstränare, ledare, sportchef och andra till sporten knutna profiler snackar om. Nu åkte änglaskaran på en riktig örfil och torskade mot jumbolaget Gefle med hela 5-0, ja vad säger då Stharen i änglaboet?   - Vi får sätta oss ner och analysera! Vilket djävla skitsnack. Elva högt betalda män i sina bästa år sitter med sina nyrakade skallar i en frottéhandduk och deppar.
 Gå i omklädningsrummet och dra igen dörren så det både hörs och känns inne i hela huset. Ställ dig mitt på golvet och gör klart för alla i rummet, att om inte de här typerna spelar fotboll i fortsättningen så kan de dra åt helvete hela högen! Det är detta de har skyhöga löner för att utföra. Punkt och slut. Inget fjantande med analyseringar hit och dit. Se till att de pengar som en sportchef och en massa assisterande tränare kostar går till ungdomsverksamheten i stället. Vad gör dessa herrar för nytta egentligen? Kan någon förklara detta! Sopa rent utanför klubbstugan, i det här faller superanläggningen som står som ett skämt och inhyser en samling omotiverade, skosläpande fotbollsproffs, och ryggdunkande kostymnissar.
Sedan säger man att man inte skall bry sig om vad media och arga supportrar säger. Det tycker jag ni skall göra, för utan dem hade ni inte varit mer än en piss i västerhavet, så de så.

Axén sover dåligt om nätterna och lämnar GAIS
-Detta är bäst för klubben, säger han. Ja det tror fan det, Han borde ha lämnat makrillstimmet långt tidigare. Sätt nu inte in ryggkliande Nilsson som tränare utan plocka hit någon elak tränare från annat land, snacka med migrationsverket, de har säkert någon från Kurdistan på lur. En riktig elak fan som kan få tryckt upp pinnen i röven på de såskoppar som kallar sig för GAIS:are ute på en fotbollsplan. Och se för hundan till att ni skriver riktiga kontrakt om ni ändå skall köpa in spelare så de inte lämnar skutan efter halva säsongen. Och köp hem unga friska spelare och inte sådana som Jeffery A, som var sjuk när han kom och är sjuk fortfarande. Vilka affärer, det är så man kan spy!
pappa B
Skicka en kommentar