lördag 22 september 2012

Fullfart på Grönsakstorget idag...Fina artister och så Annelie Hultén, men hennes framförande lyssnade jag inte på. dessa kommunala nyckelfigurer som hoppar fram överallt som "gubben ur lådan" ids jag inte spendera tid på. Jag gick en runda medan hon och en gubbe pratade från scenen efter lilla Maias sköna sång och innan Ebbot skulle göra entré.Däremot njöt jag i fulla drag av lilla Maia Hirasawa och hennes fantastiska sång och så bummlingen, mysgubben Ebbot Lundberg som är helt otroligt bra.
Varså god här kommer några bilder på två av topparna. Nämnas bör ju också att bägge två hade Augustifamiljen i ryggen så det var musik och sång av absolut högsta klass som hördes över Grönsakstorget denna lördag.
Lilla Maia berättade att hon pendlat mellan Sverige och Japan den sista tiden (Hennes pappa kommer från Japan) och nu sitter hin inne i studion och sågar på en nya platta som man hoppas skall komma ut under nästa år. Vad den kommer att bjuda oss på det vet vi inte och knappas Maia själv heller.

Sedan var det dags för Ebbot med dunder och brak Grabben från Guldheden fick publiken att komma loss och hans sång och framträdande på scen bjuder på det mesta man kan önska. Fullt ös medvetslös. Ännu vassare blir det naturligtvis med Augustifamiljen i ryggen och nu gungade hela Grönsakstorget av bara attan.

Han växlade även ner, tog den aukustiska gitarren och bjöd på en Jonny Cach låt. andäktigt bland publiken. Stor och yvig på scen trollbinder han både gammal och ung med sin pondus och det är tråkigt att han inte syns ännu mer i vår stad. Han är en stor man både till utseende och med sin sång. Streetsmart Festivalen körde man för att slå ett slag för en skönare och öppnare stad. Bilarna hade man plockat bort från torget, dagen till ära och byggt en stor scen med en nästan lika stor videoskärm så att alla besökare skulle se artisterna riktigt bra.

Moneybrother, Idiot Wind och Magnus Carlsson var också uppe på scenen men då hade jag gått hem. Man kunde även provköra Segway fick gratis cykelservice (missade att ta med min hoj) Titta på och provköra nya elbilar och myckt annat bjöds den stora publiken på.
pappa B
Skicka en kommentar