söndag 16 december 2012

Centern, Folkpartiet och Krisdemokraterna har drabbats av diarré.....

I ren förskräckelse över att SD ökar med stormsteg så fammlar de tre mespartierna efter närmsta halmstrå för att om möjligt hålla näsan över vattenytan (strecket) inför kommande val. Ett av skamgreppen är att förorda fri invandring då det råder arbetsbrist här i landet. Hur fan kan man påstå att det råder arbetsbrist med de siffror från arbetsmarknaden, som visar på motsatsen. Företag läggs ner, varnar för nedskärningar och de sociala myndigheterna öser ut miljoner varje månad i bidrag. Har fan kan då centerpartiet med de ledare som utrotat samtliga bönder när hummaren Fälldin tillträdde påstå detta?

Svenska folket visar var de står och Jimmy Åkesson går framåt trots att man försöker att flå honom och partiet gång på gång. I skuggan av detta har man plötsligt upptäckt att det finns en massa smutsigt byk bland de fisförnäma sossarna också. Vänta bara till detta kommer upp i dagsljuset, då blir det cirkus på hög nivå.
Heja SD, stå på er ökningen kommer att bli ännu högre när det drar ihop sig till val, det är jag säker på.
spotta inte på pensionärerna, ni har lurat oss tillräckligt många år nu och ni har glömt bort att det var vi som en gång i tiden såg till att all teknisk innovation går att använda idag. Tyvärr var det för tok för många av oss som lät sossarna hållas med sina fagra löften om en tryggad framtid på ålderns höst. Med facit i hand i dagsläget var dessa löften enbart tomma ord och lögner.
Men nu är vi förbannade och har dolda krafter kvar under flanellbyxorna, det kan ni ge er tusan på.
Vi vill kunna gå ut på kvällen och köpa oss en dosa snus och en tidning utan att var rädd för att bli nedslagen. Vi vill inte att mördare och annat otyg skall ha det bättre än oss som jobbat hela livet och förhoppningsvis betalat skatt. Vi tycker inte om att se att de unga som vill studera inta får en chans att göra detta för att skolorna fylls av smågangsters samtidigt som lärarkåren minskar och skolans resurser dras in. Ja det är mycket mer som vi tycker är käpprakt åt helvete, alla dessa mutor bland kommunernas tjänstemän bland annat...

Över till lite mer positivt. Jag hade den stora äran att få följa med Ivan den förskräcklige (även kallad Mr Magoo) och käka Julbord ( ja vi åt inte på själva bordet utan fick mat) på Dahlheimers Hus. Helt fantastiskt, supergod mat, glögg, pepparkakor, kaffe med chokladkaka, ja en helt fantastisk tillställning.


Dessutom hade jag det stora nöjet att hamna bredvid Kjell och hans vackra hustru Gurli. Ett fin par som levt tillsammans i 41 år, de hade uppträtt vid olika tillfällen och sjön bland annat opera. Detta visade Kjell med bravur då man släppte loss en av klubbens medlemmar (SRF) på scen, en blind herre, Leif Sunesson tror jag att han heter, en man med kraft i pipan. När han framförde -O helga natt- och bad oss i publiken vara med i refrängen då klämde Kjell i så att draperierna på scen fladdrade. (Ni kan lyssna på det på min radiokanal Gubben i skrubben längst upp till höger på sidan) Jag tog en liten videosnutt med telefonen då han framförde Bing Crosbys paradnummer. Givevis fanns det även lite ukulelesväng med på programmet och det var Ukelirarna, två damer och en osynlig gubbe som svängde loss. Sedan blev det skidåkning och jublet steg när Jönsson skar mållinjen i Kanade överlägsen vinnare och just nu Sveriges bösta längdåkare, sen får resten säga vad tusan de vill. En stark, glad filur som bjuder på sin själv, söllan gnäller, visar ändå gnista och humör när det skall till. Synd om Landvetters Anthon Lindberg som gick omkull i sitt heat. HAn hade nog haft en semifinalplats han med. Damerna föll på egna grepp och Idas knepiga val att gå längst sargen på det långa upploppet förvånade många, inte minst mig. Nu är det söndag och det blir 30 minuter på löpbandet och sedan en god kopp kaffe. Ni vet väl att kaffe är jäkligt nyttigt?
pappa B
Skicka en kommentar