torsdag 13 december 2012

Ensam hemma...

,
Ibland önskar jag av hela mitt hjärta att jag blivit en fiskmås i stället för människa. För det första hade jag ju gillat fisk och sluppit alla Omega 3 piller. Vissa dagar rapar jag fisk och det är för djävla äckligt. För det andra hade jag kunnat glida runt och lägga en krithög i skallen på alla som jag inte gillar. Och det hade blivit ett evigt skitande dagarna i ända. Jag hade kunnat störtdyka och hackat illvillingarna som gör djävulskap i ögat med min näbb och på så sätt säkra vissa bevis hos de flata poliser och åklagare vi har här i landet

Idag är det skidskytte igen men jag skiter i detta, längdåkningen i Kanada i kväll likaså och damernas match i handbolls EM hoppar jag också. Mår faktiskt inte alls bra. Det är oreda i familjen, vi har ingen ordning och reda på någonting och vissa saker får på tok för hög prioritet än andra, ungarna är ständiga ovänner och kan inte vistas ensamma i ett rum utan att bråka. Kvinnan spenderar mer tid på jobbet än hemma, hon mår säkert inte bra hon heller. För mig som är en glad skit är detta mycket tungt.

Överväger att ta en paus och dra norrut på viloläger ett par månader. Idag missade vi Lucia, det har vi aldrig gjort någon gång tidigare? Jag hade stenkoll, men jag ville se vad de andra skulle göra. Kvinnan kom på det när hon stod med ytterkläderna på. I och för sig är det väl ingen händelse som ställer till med världskrig. Nu bävar jag för att åka bort till julhelgen, känner absolut inte för detta ett dugg. Skulle hellre sitta här hemma, även om jag får sitta ensam.

Jag lägger in en bild på minipigviner nere i Sydafrika, vi lever nog med ungefär lika känslor de och jag nu för tiden.
pappa B

"Att bli far är inte svårt, men att vara det"
Skicka en kommentar