torsdag 6 december 2012

Seger och vi är vidare i EM-Handbollen....


Johanna Ahlm självskriven på plan den lilla spänstige frk Sand på sin vänsterkant får man förse med en sådan där cykelflagga som vippar reljänt så att spelfördelarna vet att hon är med på plan. I matchen mot Danmark fick hon två bollar på hela den tid hon fanns på plan. Med dessa två grejade hon först en straff, sedan ett mål..Thrbjörn för fan, upplys de övriga i gänget att ni spelar med två ytterkanter också. Hela matchen. Hoppas att Linnéa Thorstensson kommit över premiärnerverna och får ordning på skallen sin, och därmed sitt fantastiska och världsberömda skytte. Det måste till för att sänka Makedonskorna. Bella Gulldén måste komma in och visa att hon är den stjärna som alla medier skriver och inte bara en av sex på plan. Hon berättade själv i GP att hon skulle satsa på att ta mer plats, visa sig mer. Detta hade hon glömt bort totalt mot Danmark.
Grubbström, Klingvalls första val mellan stolparna måste ha fått sig en rejäl tankeställare då andre målvakten släpps in på plan. Debutanten i landslaget, Maria Olsson gjorde det hon skulle och stängde igen dörren för danskorna, en dörr som fladdrade betänkligt då Grubbström fanns i målet. Nu håller vi tummarna framför TV:n klockan 18.00 och hoppas att detta EM blir minst lika bra som det förra, då tog Sverige silver!

Snön ligger kvar och blodtrycket sjunker (utan mediciner) och snart är gubben på banan igen till 100%.
Idag skall min lilla loppa vara med på Debatt i TV4. Hon är lite nervis den lilla rackaren men det kommer säkert att bli bra. Det skall handla om skolan och hur den fungerar här uppe i Nordost, eller rättare sagt hur den inte fungerar.
Kvinnan drar på partaj till Falköping och återvänder förhoppningsvis redan i morgon. Jag lyfter lite hantlar här hemma så att musklerna inte förtvinas helt, och mäter blodtrycket för att se hur mycket bättre jag blir dag för dag....
Men vi syns kanske lite senare i dag om det vill sig. Ha en underbar dag så länge och var försiktig när ni är ute och promenerar, det kan vara glatt och det är inte så roligt.
pappa B
Skicka en kommentar