fredag 5 juli 2013

Här behövs ändring!

Satsar man som turist på att uppleva Ilnandsbanan, så måste man få valuta för sina pengar även utanför tåget! För på själva resandet är det inget fel, tvärtom.
Jag är en gnällig typ då det gäller mat under resans gång.  Här är det maten som inte håller måttet. Den urlakade fläskkorven som serverades på Åsarnas Skicentrum hade aldrig kommit fram på ett bord i en svensk stad. Den kröp förmodligen själv ut från lokalen . 85 kr kostade kalaset." Under all kritik och rätt nr 2 en blek simmig köttfärsröra , typ  vet inte vad. Skärp till er ni som vill tjäna pengar utefter vägen. Vore kanske idé att för Inlandsbanan att ha en egen liten caf'e restaurangvagn. ( räkna på det ) med ombord!
Det matställetna efter vägen erbjuder på resan upp är under all kritik. Skall bli
Spännande att se om det är lika illa på väg tillbaka?


Arvidsjaur, biltestar metropolen i Europa. Här på isarna under smällkalla vintern kör tyska och italienska förare skiten ur  de nya bilarna bara för att Fingal Olsson skall veta vad han har under karossen.
Nu glider vi allt närmar hemmets port och här klev de glada Jämtarna av så nu blir det Lise mindre kul ombord. Sixten och Mikael få det nog inte lätt att tämja Indianskan och lilla vilda Ewa.
Jag rullar vidare mot nya mål.
pappa B
Skicka en kommentar