söndag 9 mars 2014

Världens genom tidernas bästa skidåkerska, körde skiten av hela världseliten!

Jag sliter av mig skinnkepsen, krånglar mig ur massagefåtöljen och bugar mot landet i väster och framför allt åt Marit Björgen.
Totalt överlägsen gled hon över linjen med en stor norsk flagga i handen. Körde slut på alla sina konkurenter och även den lilla Duracellkaninen Jouhag var tvungen att ge sig.
Kalla fyra och Wikén sexa och Bleckur nia det belv det svenska facit i mål. Klart godkänt av våra svenska åkare.

Björn Ferrys form kommer nu dagarna innan han lägger bössan på hyllan vilket givetvis gör att glädjen över de tre tävlingarna i helgen inte fpr den sötma de förtjänar Seger i dagens masstart där han spurtade ihjäl Martin F på de sista 500 metrarna. Starkt jobbat Ferry.

Vilken hyvel vinner? Ja givetvis damp det ner ett paket (åkte på 39:- i frakt) med en av, enligt reklamen världens bästa och behagligaste rakhyvel som producerats. Jo jag tackar jag. Nu är det nog så att för unga starka män med spänstig hy i ett anikte som påminner om en laminerad spånskiva glider nog den här hyveln elegant fram genom skäggstubben. Men...för en 70 plussare med hud som segt ogarvat renskinn  fugerar den absolut inte alls. Rena plågan att dra de fem superbladen över mitt ansikte som mer påminner om en grusväg i Hakkas än en laminerad spånskiva.
Jag prioriterar den billiga gula Bic hyveln där man kan köpa två förpackningar för samma pris som frakten på superhyveln. Jag har meddelat mig på två olika forum att jag inte vill ha några fler blad till superhyveln och den får utan större väsen åka med i soporna vid nästa tömning. Är det nån av er som vill ha ett oanvänt blad så hör av er innan jag slänger paketet. Det får plats i ett litet kuvert som kan sändas på posten. Jag bjuder på portot.

Nu skall jag kika en stund på Inomhus VM i friidrott. Har laddat med en god Formula 1 så jag håller ställningarna. Skippade den till frukosten och tar den som lunch istället. Är ungkarl då kvinnan och barnen är nere på stan och shoppar, fiakr eller vad de sysslar med. Mår bättre och bättre dag för dag. Väderkornet är nästan återställt och kraxandet upphör så sakteliga. Hej vad det går.
pappa B

Inga kommentarer: