onsdag 25 juni 2014

Suares, mannen med överbettet högg till igen!

Vi såg det allesammans, de flesta av oss via TV men han som skulle ha sett det tittade åt ett annat håll, domaren den mexikanske, kanske fixade rättskiparen han tittade på brudarana i publiken. Då passade idioten Suares på att hugga sin motståndare i axeln. Ett riktigt bett visade det sig. Och detta var inte första gången. Synd bara att inte reaktionen från offret, Chiellini slog ut framtänderna på grisen från Uruguay! I fjol högg han Chelseas Branislav i armen och blev avstängd i 10 matcher av FIFA. Den här gången är det dags för ett ännu rödare kort och frågan är om han inte borde förpassas så långt bort som möjligt från fotbollen.
Hur den mexikanske domaren som förmodligen vant sig att bära vidbrättad sombrero kunde vifta med det röda kortet och visade ut Italiens Marchisios efter dubbträffen på Uruguays Arevalo det har jag svårt att fatta. Ett gult kort och rättvisa hade skipats. Nu slet mexikanaren sönder hela det Italienska spelsystemet och underbemannade hela laget. Kanibalen Suares fick inte ens ett gult kort!
Köp returbiljett till både Suares och domaren Marco Rodriguez på en gång.

Helt klart står det att det är domarna i årets VM som förstör festen. Först stal det Japanska blindstyret segern för Kroatien mot Brasilien i öppningsmatchen sedan har det fortsatt ända fram till i går. Nu hoppas jag att den tyska stridsvagnen rullar in på planerna i Brasilien och trycker skiten ur alla filmande, skrikande och fuskande pepparkaksgubbar. De kan även meja ner de korruperade domarna på samma gång, en stämpling mer eller mindre spelar ingen roll. Tacka vet jag boxning MMA och andra kampsporter, där får man slåss enligt regelboken. Man kanske skulle tussa ihop Mike Tyson och Luis Suares i samma ring med bakbundna händer och slipade tänder. Det skulle bli åets fight. En match med riktigt bett i.

Återstå att se vad de högt betalda delegaterna i FIFA kommer med i det här fallet. Någonting måste ju ske, detta går inte att blunda för och sopa under konstgräset. Just nu är det mer spännande än matcherna på TV.
pappa B
Skicka en kommentar