lördag 19 juli 2014

En av sommarens finaste dagar...

...men det tyckte inte GAIS juniorer som blev av med brallorna när Häckens grabbar vann med 3-0 i en av semifinalerna under Gothia Cup. Bilden speglar tydligt matchbilden en ensam GAIS:are mot fem Häckenspelare. De övriga "makrillbarnen" höll sig i skymundan och då vinner man inga matcher. Har de tittat för mycket på A-lagets matcher mån tro. Bäst av de grön/svarta var Brian som på den lilla bilden dribblar med sig själv. 

Han är otroligt snabb och detta kommer säkert att visa sig längre fram i A-lagströjan också. Mycket folk på matchen. Den första dekal jag såg när jag flyttade ner till Göteborg den satt i bakrutan på en gammal Volvo -Grabbarna med hår på ballen-lirar boll på Överåsvallen-. Det var här semifinal matchen avgjordes denna afton.
För den här gubben återstår endast att krypa ner under täcket för i morgon väntar fotografering uppe i Smögen och kanske om man har tur att man kan klämma i sig några räkor samtidigt. Skall i alla fall försöka hinna med detta också. God natt hela surven, Dra täcket över huvudet och sov så gott,,,

Skicka en kommentar