måndag 23 juni 2008

Fotbollsfebern ligger långt under 37*

Det käns egentligen rätt skönt att allt fotbollstjôt bedarrat en aning. Blev lite för mycket ett tag. Nu skall de unga Bolsjevikerna piska upp den spanska ridskolan efter konstens alla regler. Sedan tar de tag i tyske Fritz och gör bratwürst av dem. EM-pokalen kommer att glänsa länge i det ryska glasskåpet i Kreml.

Här är det full rulle. Kvinnan är på jobbet, "Prinsessan" är på fritis och den stora och barnbarnet rumsterar för fullt för att dra sig ner mot Universum och trängseln inne i centrum. Kanske det blir Liseberg för hela styrkan i morgon, vi får väl se.

Längtar till sol och värme och nu får vår herre banne mig slå på lamporna där uppe så vi får tillbaka lite +grader. Skall försöka göra en enkät i dag fast det käns verkligen lite segt. Tar med mig "Skogarnas Konung".
Återkommer under dagen med mer svammel. Fortfarande inga kommentarer här på den nya bloggen, men den kanske inte ligger ute för allmänt beskådande, vad vet jag.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

vad fin din nya blogg är! Hoppas du var nöjd med din midsommar!
Nu är det ny vecka och ny omgång på bloggtoppen. Hoppas du vill fortsätta rösta på min blogg varje dag här:
http://www.theguide.nu/bloggtoppen.htm

Pappa B sa...

Tjenar junitjejen. Kul att du gillar den här varianten. Finns ju massor att leka med här fast det kommer väl att ta ett par år innan jag lärt mig allt.
Naturligtvis gör jag en klick varje dag på damen.