måndag 30 juni 2008

Nu är det dax att boka rum i Malmö!

Skall ju avsegla från Malmö till slotten i Meckelburg på torsdag morgon och då måste man dra neröver dagen före om det inte skall bli för stressigt. Men det brukar alltid lösa sig på ett eller annat sätt. Unge Hr Engzell på Ehrenberg Marketing är en riktig klippa då det gäller att fixa till det så jag räds inte nämnvärt den här gången heller.
Segt att åka buss, men parkeringsproblemen under tre dagar är lika besvärligt. En bra bok, och en cola så klarar man av bussturen utan större problem.
Den här vyn är inte från Swebus eller Säfflebussarna utan från Inlandsbanan. Har ni aldrig åkt Inlandsbanan? Nää nu d-j blir jag besviken. Ni har ju varit både i Grekland, Spanien, Thailand och USA men aldrig åkt Inlandsbanan! Det är ju ett stort skämt, vad är ni för ena globetrotter egentligen?
Nä ring och boka en biljett omedelbart, vem vet rätt som det är så slutar den gå då banverket i samarbete med korpen och något friskvårdsinstitut föredrar att göra en asfalterad cykelled av banvallen. På´t direkt.
pappa B

Inga kommentarer: