torsdag 10 juli 2008

Dagen när Cockerspanieln blev en tiger!

Sista filmningen till tjejernas DVD skulle tas idag. Med fullastad Opel och en vild Italienska vid ratten ställes kosan mot Onsala Herrgård (http://www.onsalaherrgard.se/ ) en gång till. Nåväl att komma dit är bara positivt och med bilen full av vackra flickor så mår inte pappa B illa. Alexandra och Amanda skulle filmas/fotas i miljön inomhus och allt var laddat.
Det var då det hände. Plötsligt klickade det till för Alex och den lilla puttenuttige Cockerspanieln reste ragg och fram bland buskarna i Onsala smög det plötsligt ut en tiger. Med gnistrade ögon och klorna utspärrade växte den lilla satungen ut till någonting väldigt bra. Kolla själva!

Hon bara gav järnet, både framför filmkameran och min och Cornelias stillbildskameror. Om det var någonting i luften eller min lönnfeta kroppshydda som fick henne att riktigt blixtra till det låter vi vara osagt. Ruskigt bra agerade hon och levererade som om hon aldrig gjort någonting annat i sitt unga liv. Jag är glad, inte bara för hennes skull utan även för Cornelia som verkligen satsar på de här två unga essen.
Innan sommaren är över har de här två tjejerna lyft sina vingar ut i modevärldens stormiga himmel, det är jag mycket övertygad om. Amanda var lite låg. Är alltid bra, det var hon i dag med men leveransen var inte vad den brukar vara. Alla kan ha och får ha en mindre bra dag och både Cornelia och jag fick vad vi var ute efter så inen skugga skall falla över Amanda i det fallet. Men...hon kan f-n så mycket bättre, det vet jag.
Sin vana trogen så hoppade och sprattlade Cornelia omkring och inlindad i sladdar och blixtkontakter ålade hon omkring på golvet i Herrgårdens bibliotek, för att fånga en "förläst snygg skolfröken" i Amandas skepnad. Förhoppningsvis kommer det in en av de bilderna på Cornelias blogg

(http://www.cornelia-arkadia.blogspot.com/ )

Som synes inget fel på den här lilla damen, NÄR hon vill, eller hur? Jag vill även visa modellandes baksida. Många tror att modelljobbet är förknippat med massor av fest och glans, men aj vad de bedrar sig. Kolla här, Amanda står på yttertaket och jag passar på att skjuta nerifrån gården.

Tuffa tejer eller hur?
pappa B

2 kommentarer:

cornelia sa...

Oh Bernt, nu fick du mig att skratta igen....vilken fin dag det var...och yes jag fick mina bilder på båda tjejern, så duktiga de är!

Anonym sa...

tack för en underbar dag!
kolla min blogg med! amandalk.blogg.se ses snart hoppas jag puss o kram! amanda (lundbom)