lördag 19 juli 2008

Efter en ilsken morgon blir det mjuka dofter igen!

Jag drog igång i morse så att det rök ur öronen. Nu har jag stillat mig och lägger ut en vacker doftlilja som min gode vän, gourmetet och dopingpolisen Erik har på sitt fantastiska hus ute på Orust. Det får bli beviset på att jag återvänt i normala gängor. Kvinnan skrattade och sa att hur tycker du det ser ut -Sveriges gladaste man- och i samma andetag vill du grilla Anders Eklund?
Jag får väl hålla med att det ser lite knepigt ut, men jag blir så förbannad när jag ser hur sådana skitstövlar försöker göra sig skuldfria.
Idag har vi bokat resan till Alanya och nu bär det snart iväg. Mysigt att kunna slappa tillsammans med hela gänget under en hel vacka. All Inclusiv givetvis så att trollen kan bubbla i sig CocaCola hur mycket de vill (pappa B tar väl några Raki istället).
I morgon är det vilodagen och den skall man helga, så står det i skriften. Förvisso har jag inte läst den speciellt noga men en del sidor har jag skummat. Rätt spännande ibland och jag har nog en relativt god kontakt med de högre makterna. Vilka har jag svårt att förklara. Nu skramlar det oroväckande i köket och jag får skyndsamt ila dit för att se vad "Skogarnas Konung" hittar på. De är mycket vidlyftiga ibland, både på gott och ont. Ha de, som norrmännen säger
pappa B

Inga kommentarer: