onsdag 23 juli 2008

En bild till på Isabella!

Det måste bara bli så. Snacka om intensiva ögon, det är lätt att trilla ner i de här två brunnarna. Hon är duktig och det skall bli spännande att följa hennes framfart.
Vi hade inte så lång tid på oss och vi har bestämt att nästa gång vi träffas då skall det bli plåta av. När filminspelningen är klar i slutet av september återkommer hon till Arkadiamodels i Partille och då fångar jag upp henne, var så säker. Nu har kvinnan och trollen gett sig av ner till villavagnen. Själv håller jag på att bära flyttlådor och sätta målartape runt alla förrkarmar i den nya lokalen. Skall bli spännande att "byta upp sig"
Jag åker ner till familjen fredag eftemiddag för att ta plats i solen en hel vecka framåt.
Skall göra färdigt DVD:n om Herrljunga under resten av den här veckan, måla väggar och tömma det gamla kontoret. Men det kommer säkert att fixa till, än är det ju full fart på pappa B

Skall bli verkligt skönt att bara slappa med familjen, tror att jag behöver detta då det har varit en rätt så tuff vår och försommar. Massor av resor och mycket skriverier/bilder utöver detta.
Hörde faktiskt en bra vits idag:
Kvinnor kommer aldrig att bli jämlika med män förrän de kan gå nedför gatan, flintskalliga och med ölmage och fortfarande tro att de är sexiga.


Inga kommentarer: