fredag 18 juli 2008

Har man sett var vår herre ställer till med......


Ja, egentligen har jag lite av semester hela året, men för kvinnan är det sista dagen idag. Nästa vecka får hon sova till kl 8 och det ser hon fram emot, det vet jag. Planeringen inför en resa utanför landets gränser har pågått under en länre tid och det börjar nu allt mer luta åt en tur till Turkiet igen. Naturligtvis blir det havet den här vändan och en All Inclusiv så att man kan ladda dygnet runt utan att behöva tänka så mycket på plånboken. Bra även för trollen som kan bubbla i sig så mycket dricka och snacks som helst utan att pappa B kommer med sitt dagliga NEJ.
Skall plåta lite damfotboll idag. Till sista numret av Nya Mål, landets bästa damfotbollstidning som efter sommaren byter ut namnet, och kommer att heta - Marta-. Smart eller hur? Lika bra, aningen vassare och ännu mer profilerad på just damfotboll. Det kommer att bli en spännande händelse i mediavärlden. Bra jobbat Anette & Co.
Det jag skall skjuta på idag är finalen för flickor 19 i Gothia Cup nere på Ullevis gröna matta.
Återkommer kanske i eftermiddag. Skulle egentligen ut på fest med ett helt gäng snyggingar och kamraten Martin (superbagaren ni vet) men vi får gäster här hemma och då kan man ju inte överge hemmet. Tjejerna blir ju precis som ett årgångsvin, bara snyggare och snyggare så jag valsar väl runt med dem en annan dag/natt. Vi hörs.
pappa B

1 kommentar:

Anonym sa...

hejsan!! du jag undrar om någon har packat ner en plattång som du har fått med dig? den försvann nämligen på onsala herrgård sist? /kram amanda K