lördag 2 augusti 2008

Borta bra, men hemma bäst...

...ett ordspråk som verkligen håller i alla väder. Vart man sig än vänder sig så är det alltid lika skönt att öppna dörren och kliva in i sin egen lilla boning. Det tycker i alla fall jag. Bilden här ovan förställer en Djävulslilja, tydligen en unik blomma då det bara dök upp en enda sida när jag googlade på den för att försöka få reda på lite mer fakta om blomstret. Den växer vackert uppe hos Erik och hans familj på Herrgården Grönås 1:1. Nu låste jag den här bilden så att inte alla botaniker som är inne på min blogg tjyvar den.....
Kvinnan dök direkt ner i tvättstugan. Kaninen gjorde glädjeskutt när den fick se sin bur och dök huvudstupa in i den och låste gallerdörren baokm sig. "Prinsessan" flög ut till kompisen och slet i farten med sig cykelhjälmen och nyckeln till cykelrummet.
"Skogarnas Konung" satte sig och ordnade till alla Pokemon-kort (köpte nya och mycket bra sådana på GeKås.) Själv gick jag och handlade. Skall steka lite fläskfilé, koka potatis och göra en grönpepparsås. Knäcker en flaska rött och slår klackarna i taket. Sedan blir det myspys i soffhörnet och slögluttande på TV:n.
I morgon drar kvinnan och "Prinsessan" till mormor och morfar medan "Skogarnas Konung" och jag blir kvar här hemma. Längtar faktiskt till kompisarna på Direktpress.
Ordningen på bloggandet är iordningställt och vi hörs i morgon, kanske jag kikar in en stund senare i afton, vem vet. Lägger in en liten söt prästkragebild från Grönås som stopp på sidan. Natti om vi inte hörs och syns
pappa B

Inga kommentarer: