söndag 24 augusti 2008

UFO:n på stora ängen?

Det börjar med ett väsande och sedan ökar ljudet i styrka och rätt som det är så kommer ett stort rött föremål uppdykande bland träden. Mitt utanför vår balkong. Ett UFO? Nej men ett glatt gäng ballongfarare som har sin startplats på den stora ängen här i Angered. Ibland händer det att det dimper ner en ballong också, men mest lyfter de härifrån. Var de landar sedan beror väl på vindarna förmodar jag. Rätt kul inslag under höstkvällarna och vem vet, rätt som det är så seglar pappa B iväg under stjärnorna i en luftballong....
Så här såg UFO:t ut när den kom upp i den vackra eftermiddagsluften. Reklam, fast fel bilmärke givetvis. Franskt skall det vara om det skall tilltala pappa B och "Skogarnas Konung", fast kvinnan och "Prinsessan" tycker att det är helt OK med en riskokare.
Idag har vädret varit vackert och vi borde nog ha spenderat den här söndagen nere i Olofsbo. Men....nu blev det hemmet som vann och det duger mer än väl.
I morgon börjar en hel vecka för trollen i skolan, det blir kämpigt.
Nu har i alla fall trupperna börjar nedräkningen, tandborstningen är snart avklarad, pyjamas på och så bums i bingen. Själv skall jag knappa lite på ett video-omslag innan jag kryper ner under duntäcket.
Sov lätt och länge
pappa B

PS: Hörde om två gubbar som träffades i en by i norrland. -Den ene sa; -Jag har hört att du börjat gå i kyrkan, har du gått och blivit religiös? Den andre svarade snabbt; -Religiös? Näädu, men där är de både svalt och myggfritt.

Inga kommentarer: