fredag 5 september 2008

Skolfotografering, dagens höjdare?


Med nystrujen skjorta och svarta jeans, gelé i håret som han fått av Tina på HAIR var det dags för "Skogarnas Konung" att ge sig iväg till skolan. Precis när han öppnade ytterdörren så öppnade vår herre himlapellen och tappade ut allt vatten han hade i badkaret. det forsade från skyn. Med huvuan över geléhåret och pappas ambrella gick han med tunga steg uppför backen till plugget.

"Prinsessan" hade sovmorgon och behövde inte stressa. Hon körde sin modevisning innan hon bestämde sig för vilka kläder som skulle få sitta på inför den stundande fotograferingen. -Ta en bild du med pappa, ifall skolfotografen inte fixar det, sa hon och satte sig i soffhörnet.
..och lydig fader, som man är så hämtade jag kameran och tog en bild. Visst är hon elegant den lilla skrapan?
Nu skall jag besöka en kyrkoherde i Härlanda för en intervjuv om deras 50-års jubileum. Vad detta slutar med återstår att se.
I kväll har jag ett verkligt spännande uppdrag. Skall hälsa på en grupp invandrare som firar Ramadan. Vara med och prata med dem och "haka på" när de börjar äta efter klockan 20.00. Skall bli intressant att höra vad de säger. Här är en mix av både gamla och unga muslimer så man får lite olika vinklar på detta.
Ha en fortsatt bra dag så kanske vi hörs igen under dagen.
pappa B

Inga kommentarer: