lördag 6 september 2008

Skrattande lejon, finns det?

....på ett av de tio slotten jag besökte i Tyskland hittade jag detta vackra familjevapen. Nu funderar jag om det finns någon som har en bild på ett lejon som inte ser så farligt ut, ett lejon som smilar eller till och med skrattar? Jag kanske sätter ihop ett familjevapen, och eftersom jag är född i lejonets tecken, (råttan i det kinesiska, tror jag) så skulle det passa bra med en bild på ett skrattande lejon. Tycker ni inte det?

Sedan har jag bestämt mig för att endast blogga en gång i veckan. Detta tar mycket tid och jag känner att det räcker med något inhopp ut i rymden en gång i veckan. Förvisso kanske det händer ett eller annat roligt och då kör jag några dagar i sträck. Ser på min räknare att intresset är svagt och då, trots många olika sökmotorer så har jag beslutat att bara köra en veckoblogg. Kanske lite längre, mer bilder, vi får se. 15 unika besökare på en lördag? Det är som att ställa sig på en sten vid sjön Mjörn vid Nääs Slott och pinka, och sedan tro att det blir översvämmning i Säveån!
Nu skall "Skogarnas Konung" och jag (trots sen timme) spela lite dataspel tillsammans. Ni andra går genast och lägger er.
Sov gott så syns vi på måndag.
pappa B

PS: Hittar ni någon bild eller illustration på ett skrattande lejon var snäll och maila det till mig
berntojohan@gmail.com

Inga kommentarer: