tisdag 9 september 2008

Två bilder på en brud!


Varsågod! Här kommer hon. En av mina många duktiga modeller. Pigg och alert, bra på bild och en go unge, nja, kvinna kanske jag skall tillägga.
Det var ju ett par år sedan hon gick på dagis.
Har inte varit ute på bloggen på ett par dagar och det är både vemodigt och skönt på samma gång. Skall försöka att hålla mig ifrån bloggandet ett tag, behöver nog lite distans för att få tillbaka "blogglusten" igen.
Varken beska eller söta kommentarer har dykt upp så det verkar inte som att saknaden av mitt svammel påverkar nämnvärt.
Håller på att göra iordning de nya lokalerna och hoppas att det skall bli klart här nere inom en inte allt för lång tid. Kommer att bli riktigt fint, tror jag, när allt är på sin plats igen. Har i alla fall fått in telefonen och snart skall även bredbandet finnas intakt.
Adam Tenstad, släng dig i väggen!
Rapparen, snabbprataren som råkat ha turen att få spela in några plattor och finnas med som idolbild i tjejtidningarna skulle intervjuvas vid Bergsjö Festivalen i helgen. Då visade han upp sitt storhetsvansinne. Kalla handen, ingen fick prata med honom, han ville inte ha med pressen att göra, inga bilder, så vi som var där för att jobba vi fick ingen chans att göra det. Pojkstackarn måste tro att han är större än Grabbarna Springsten & Co, sådant kommer givetvis att straffa sig snabbare än han pratar. Ingen bönstjälk växer upp till himlen och snart får han väl börja dela ut post i Tenstad igen. Buuu och tummen ner för den här figuren. Hej på några dagar
pappa B
PS: Skaplig brud, eller hur?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är då in och kikar och brukar plinga din sajt också med jämna mellanrum :)

Ha det gott!!!

Anonym sa...

Bra gumman, ser att du hoppar in här ibland. Allt bra med er? Nya lyan, skolan och allt annat?

cornelia sa...

Hej,imorron är det fittingen inför modevisningen den 20 september. Partille Tidning dyker upp för att skriva något. Vad gör du? Svänger du också förbi imorron mellan 10.00 och 14.30?
Ciao Cornelia

Anonym sa...

Tjena, jo, läget är väl lite upp och ner, superbra ny skolan men gamla skolan spökar i perferin...

hälsa gärna på och läs på nya hemsan, egen domän