onsdag 17 september 2008

Upp-och-nedvända världen

Förra måndagen svor jag över att jag hade så dåligt med pengar. Idag är jag glad att jag inte är förmögen med hundratusentals kronor på olika konton i aktier och andra vädepapper. Dessa är snart bara användbara för att torka sig i akterkapellet med. Jag har ett bankkonto dit mina pensionspengar skall sättas in, om de gör det någon gång, ser mörkt ut. Detta konto har förmågan att bli tomt, fortare än det fylls på och så kommer det att rulla på tills den dag jag trillar av pinnen.
Storbankerna rasar, försäkringsbolagen rasar, snart rasar väl hela skiten och kvar finns en handfull lönnfeta pensionärer som har sina 135 kronor kvar i lädret. I madrassen går det inte att stoppa pengar längre för de är av hårt skumgummi med påsytt överdrag så det skiter sig direkt.


Gamla bilder ja?
Här kommer en som inte är så lastgammal. Tuff tjej och duktig hund. Bilden togs vid Brukshund-SM 1994. Visst ser det farligt ut? Figuranterna på sådana här tävlingar är duktiga och välutbildade. Mycket av hundens agerande i provmomenten handlar om hur figuranten arbetar. En bra hund kan förlora dyrbara poäng, om figuranten gör ett dåligt jobb.

Nu skall jag göra ett DVD-omslag sen kanske jag dyker upp igen.Hare så länge.
pappa B

Inga kommentarer: