fredag 14 november 2008

Idag var det en riktigt tjejdag, idel snyggingar i mitt liv....

När jag öppnade dörren till hälsokostbutiken kom hon fram genom väggen! Tittade in i hennes stora blå ögon, hon lade huvudet lite på sned, log och sa hejsan! Då i denna stund hade jag kunnat ta hennes han och omedelbart dra med henne ner till solen. I samma ögonblick som tanken flög genom huvudet på mig (Singapore Airline) så tittade jag ner på musklerna, 8 kilo som ligger och ruvar exakt över livremmen och åtefick genast förståndet. Vad skulle denna charmiga lilla tös göra med en lönnfet gubbe i solen. Möjligtvis hjälpa honom upp och ner från barstolen. Sen som grädde på moset så har jag ju min fantastiska kvinna här hemma! Jag förstår att denna lilla skapelse vunnit pris för sin lilla men verkligt fina Hälsokostaffär. Bara mötet med hella fick kolestrolet att hoppa ner i skorna, blodtrycket upp i skallen och resten kan ni räkna ut själva...
Efter det positiva chocken var det dags att intervjuva några gubbar och ordningen uppe i hjärnkontoret återställdes ganska snabbt.
Men sen skulle jag ju klippa både "Skogarnas Konung" och "Prinsessan" som dessutom skulle ha slingor i sin kalufs. Då började det igen. På den mycket eminenta och charmiga salong HAIR, mitt i Angereds Centrum huserar Tina och Said + alla söta och mycket trevliga tjejer som jobbar där. Mitt ibland dessa arbetande skönheter och lika sköna kunder i samtliga stolar skulle pappa B och trollen ta plats. Jag lägger ut en drös med bilder får ni se; Inlindade i alluminium och gladpack upptoperade och insmorda med ljusblå, vit, ofärgad kräm sittandes under rymdkapslar och snurrande ringar som blinkar som den värsta månfarare. Med förskrämda pojkvänner sittandes och läsa Damernas Värld upp och ner pågick det en frenetisk kamp mot mjäll, gråa hår och övervikt.
Där, mitt i gänget satt jag och glodde med uppspärrade ögon. "Skogarnas Konung" han blev så elegant, med gelé i håret. Den lilla annars så ilskna "Prinsessan" log med hela ansiktet där hon satt med folie i sitt blonda hår. Nu har vi avverkat fredagsmyset och "Prinsessan" sover sött i skinnsoffan. Jag får bära in henne senare. "Skogarnas Konung" har sett Stargate Atlantic och har tagit plats framför datorn för att fortsätta studera bygget av spelplaner (små miniatylandskap) till sina WarHammer40k. Kvinnan är på partaj och lär inte komma hem förrän i morgon (i bästa fall) så vi har det supermysigt och gör precis allt som vi inte ens får tänka på när regeringen är på plats. Om allt vill sig väl så hörs vi under morgondagen igen
Både pappa B och de två trollen sänder stort tack och massor av kramar till alla mysiga vänner på HAIR och kommer vilken dag som helst och bjuder på en syndig, men god tårta till kaffet!
Sov sött
pappa B

3 kommentarer:

Mita sa...

Tjejdagarna är lika viktiga som killdagar, Må väl

Anonym sa...

HHAH fan vad du jävlas ed mig. fulaste bilden la du upp .. ahah men det är okej .

Anonym sa...

Ha, ha! Känner igen det där... men "mina" flickor hittar jag på apoteket :)
P.S.
Trevliget att hitta en "gubben" till på nätet...
Hittade själv hit via "fnul"...