fredag 14 november 2008

Strid ström av vatten kommer från ovan....

Gud förbarme att det inte är kallt för då hade Göteborg med omnejd snöat bort. Har en smygande känsla att vi kommer att få en sjuhelvetes vinter här nere fram i januari/februari. Vår herre eller vilken maskinist som numera styr över vår natur har på något konsting sätt ilsknat till och ger oss vad vi tål, väderleksmässigt.
Väntar med spänning på vad Svenska BMW skall komma med för svar på det mail jag fick. (inners inne önskar jag givetvis att de säger, allt OK. Åk ner till England och hämta både bil och pengar) Naturligtvis är verkligheten en annan och mailet är ett "Nigeriabrev" som försöker få loss lite information för att sedan rensa allt som rensas kan på samtliga bankkonton.
Funderar på om man skulle skicka ner en liten skorpion i brevet som högg mottagaren för tid och evighet när de öppnade kuvertet? Västkusten brinner! Mitt under den värsta regnperioden i går så avstannade allt det blöta och strålkastaren vreds på. Det brann ute på klipporna, allt blev orange. Himlen var mörk grå och när lampan blivit som varmast så slocknade den och regner fortsatte strila. En liten information från maskinisten att det fortfarande finns hopp om framtida sol...Däremot är Västtrafik totalt bombad då det gäller sina busstider. Ingenting fungerar.
Nu sticker jag ut på äventyr, vi hörs.
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vackert!!

Anonym sa...

jag har också fått det där mailet och jag tror att det är en stor bluff..

Anonym sa...

Gott att se dig röra på dig igen PappaB...

Mvh Bagarn..........

Ps.Den som lägger fällor åt andra brukar fastna i dom själv ...