lördag 22 november 2008

Idag var masarna bättre, hade max tur förra veckan...

Så här såg han ut i går kväll på Scandinavium, en av juryn i kvällens omgång. Han har förmodligen inte hunnit hem till pojkvännen och bytt kläder eller så börjar hans karriär dala och Dressman har dragit in på sponsringen.
Kollade faktiskt "Dansbandskampen" den här och förra veckan. Tyckte att Älvdalingarna, Lars Kristerz spelade asdåligt förra veckan och borde, om det inte fuskas med rösterna ha fått lämna tävlingen. Ikväll var de bättre, men frågan är om inte Jannez borde fått ta över i fortsättningen. Tyckte faktiskt att de var snäppet vassare med mer sväng i gitarrerna. Scotts är outstanding, så även i kväll.
Att sedan Slagergeneralsen CB släppte nyheten att de skulle få chansen på en festivallåt innan röstningen var avgjord var osmart och inte fair play. Lille sprätten Settman är en av landets bästa programledare, det råder det ingen tvekan om. Han är både rapp och kvick i knoppen. Bara att gratta SVT1 som fått hans namnteckning på kontraktet.
Brottskod försvunnen var inte alls så bra som den brukade och nu ser jag fram emot att somna till nästa långfilm. Vi syns under morgondagens eftermiddag. Jag skall filma i Herrljunga största delen av morgondagen tillsammans med Mr Barrington. Ha det så gott och pussas lite mer.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj! Nä, tyvärr kan jag inte pussas ännu (ingen som fattar vilken goding jag är du vet :-D)som du rekomenderar men jag tror det skulle kunna vara toppen!
Hur e läget annars då? Dansbandsprogrammet har jag inte lyckats se än.
Jag har börjat motionera igen men ännu behövs tyvärr inga
Kram från Borthy som varit dålig på att blogga länge nu.

Anonym sa...

Jippie...vad glad jag blir, min lilla Borthy är på banan igen. Skall vi fortsätta bantningsproceduren och strumbytet?
Kram tebax, en lång och go en!