måndag 17 november 2008

Skrapning av ruta och nyp i näbben...

....starten av denna måndag började med skrapning av vindrutan på fransmannen (han hämtades från verkstaden i går efter den ofrivilliga badningen här om veckan). Allt satt fast och det kommer att bli en bister vinter på många sätt och vis. Dessutom nöp det till riktigt i näbben också, även om det bara var minus 2 grader. Poseidon, hyresbolaget där vi bor har inte fått någon ordning på sina garage ännu och det kommer att bli ett elände den dag snön kommer. Varenda gata är fullproppad med bilar och hus skall det gå då plogbilar och traktorer skall fram för att röja undan snön?
Ingen information till oss hyresgäster har man kommit med heller och hela det här bostadsbolaget tillhör med säkerhet ett av de sämsta i landet.
Södergren dubbelvinnare, kul för honom. Hoppas att han suger på den karamellen så länge den räcker. Nästa helg är det fler åkare på startlinjen och jag skulle bli mycket förvånad om den gode Anders finns med bland de fem första i den tävlingen. Däremot tror jag att Kalla är sugen på att köra skiten ur polskan som vann premiärens två första tävlingar. En frisk Britta Nordgren tror jag blir årets skräll i damskidecirkusen. Den här typen av skidåkning kräver både balans, armstyrka och bra flås. Bilden tog jag uppe vid Winter Game i Sollefteå för många år sedan. WG var den största Internationella handikapptävlingen då det gäller vintersporter i Europa. Svetlana heter tjejen och hon tävlar för Ukraina. Svetlana var en hejare på att dansa med, sittandes i sin rullstol buggade hon så det stod härliga till. Till och med pappa B fick sig en svängom, jag tror även att Greven Vilgot von Axelklaff fick pröva på hennes färdigheter.
Nu ger vi oss ut i vimmlet ett tag, häng med
pappa B

Inga kommentarer: