lördag 29 november 2008

Vad glad jag blir...i hjärtat!

Plötsligt dök det upp att det är en person som prenumererat på min blogg och hänger med varje dag. Det känns riktigt fint. Välkommen!
Nu är invigningen av den nya innegatan avklarad. Svarta Safirer skramlade på, Pilgrim sisters sjöng "vilda Western trudelutter" och Göran Johansson, Göteborgs starke man ( han är landets bäste politiker)höll ett positivt tal. Sedan klippte 30 personer det blågula sidenbandet. Och vem tror ni jag hittade där, mitt emellan stadsdelschefer och konsernledningen om inte den lilla blonda "Prinsessan" med en gyllene sax i handen? Jag såg ut som ett utropstecken i ansiktet då "Skogarnas Konung" gapskrattade och pekade. -Titta där pappa, vem är det som står där borta. Minsann där stod hon och log med hela fejjan. Festligt värre och även utanför det stora centrumhuset så var det fullt tryck. I Edelshuset friskade affärerna på och det bjöds på lussekatter, godis och superpriser lite här och var. Mina frisörer, Said och tjejerna på HAIR hade fullt upp hela dagen. Här är Said i full färd med att frisera till en liten skönhet medan pappa håller uppsikt över kreationen. Familjen Strandevall kollade tröjor till lille Oskar. Julen skall de fira hon mormor i Kenya. Snacka om lyckostar som får åka ner och bada i varmt hav den 24 december och käka kungskrabba iställer för den slibbiga lutfisken. F-n vad jag blir avundsjuk.....
Nu tänker pappa B ta sig en wirrepinne och bli enväldig domare i Schlagerfestivalen. Fram emot o1.26 är jag i fin form och dansar tango på ett av de små borden inne i rummet medan resten av familjen sussar sött i sina sängar. Om jag hittar rätt bland tagenterna så kanske jag sluddrar fram någonting, vi får se.
pappa B

Inga kommentarer: