onsdag 31 december 2008

Jaha...då rusar timmarna iväg från 2008.

Visst känns det lite vemodigt trots allt. Jag blir sällan besatt av tråkiga tankar och även om det skulle dykja upp en del problem så löser jag dem gärna med ett leende i bakfickan. Men just de här timmarna när året skall övergå till ett nytt då käönns det faktiskt vemodigt, lite sorg i hjärtat på något vis. Inte för att jag fruktar det år som kommer, utan mest för att jag kommer att sakna det som håller på att försvinna. Här passade jag på att "skjuta" lite med min mobiltelefon. Julstämning nere i centrum när "Skogarnas Konung" och jag var där en stund i går kväll. Det får bli slutvinjetten för 2008. Och framtiden har vi här. Min lilla hjälte och hans vilda syster. Det är min framtid som jag värnar om och älskar av hela mitt gamla skrumpna hjärta. På bilden sitter "Skogarnas Konung" ute i skogen. Bilden togs 2006 vid en av våra många skogspromenader. Den lilla loppan är ute på Angereds Centrum med sina kompisar och förstör en del av sina julpengar.
Jag kommer med en liten årskrönika längre fram under dagen om detta kan vara intressant för mina läsare att kika på.
pappa B

6 kommentarer:

Peace in mind sa...

Visst är det med ett litet stänk av vemod vi lämnar det gamla året. Men också med en känsla av förtröstan inför vår egen förmåga, att ta hand om oss själva och varandra.

Peace in mind sa...

...på drt nya året...

Peace in mind sa...

...det...

Anonym sa...

Sa jag gott nytt år? Om inte så gör jag det nu. GOTT NYTT ÅÅÅR!

Anonym sa...

Vet vad du menar med de där timmarna innan och även under smellarna...det känns lite vemodigt i några ögonblick.. se nu till att du får en riktigt god nyårsafton... vi skall snart experimentera lite med Daquiri-drinkar här... det skall smaka ;-) ..hi..hi *Nyårskramar*

Anonym sa...

Kikar in och tjoar Gott Nytt Åååår! :)