onsdag 31 december 2008

Årets sista dag har börjat resan mot sitt slut...

Tusan hakar vad jag längtar till våren och vitsipporna!

Phu...nu är sista dagen i antågande. Skall under morgondagen (om jag hinner) försöka göra en lite kort resumé över en del roliga saker som jag gjort. Några bilder och lite svammel.
"Prinsessan" sitter vaken med en kompis som skall sova över, men de tippar väl inte av än på ett par timmar. Sega ungar är inte lätt att få i säng. "Skogarnas Konung" sköter sig prickfritt och ligger redan och sussar sött. kvinnan likaså. Tur att vi producerade våra två arvtagare innan hon hamnade i "totalt utpumpad, ögonen faller bara ihop, jag sätter mig i soffan, ZZZzzzz syndromet" då hade det inte blivit några barn. Fast vi valde själva att ligga lågt i början då det gälle barnproduktion. Hon pluggade klart, skaffade sig ett fint jobb och sedan bestämde vi oss för att friska på med barn i tankarna. Två x 3 minuter och en liten fis så var den saken avklarad.
Fina och välartade barn blev resultatet och det är vi givetvis mycket lyckliga över. Två stora töser har jag sedan ungdommens hoppande i sänghalmen, två duktiga små damer med egna familjer och egna barn. Så det kan bli. Men nu är det kört, ett blå/gult sidenband har anbringats på pinnen och numera får man bara titta, inte röra.
Så det kan bli.... Gå nu och lägg er så ni orkar genomföra årets sista dag. I morgon blir det GP:s fyrverkeri, Angereds eget "braka loss" party på stora ängen och så pappa B:S fjuttiga puffar som kronan på verket. Hatar smällare och raketer men har fått ge vika för tindrande barnaögon och kompisarnas farsors dumma påhitt med dessa helt onödiga och farliga produkter. Heja ICA som beslutat att ta bort allt vad pyroteknik heter.
pappa B

8 kommentarer:

stella sweden sa...

..men ska vi gå U lägga oss idag på nyårsafton för U orka upp imorrn? Näää...de är ja som är feberförvirrad! Någon stars on ice blir de inte duuuu...åter till bädden i lunginflammation...kulkul! Meeeeen ja önskar dig o dina ändå ETT GOTT NYTT ÅR!

PussUKraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Peace in mind sa...

Va, var sitter det blågula:)???

Anonym sa...

Jo, man tackar. Det märks vilka som uppskattar varandra i den här bloggvärlden. Ta det lugnt med smällarna och glöm inte att nyårslöften är till för att brytas!

Anonym sa...

Mitt nyårslöfte! Ät och drick mer, så mår du bättre. Det går aldrig att bryta!
Kram på er tjejer
pappa B

Anonym sa...

Hörru peace in mind, nu är du allt bra nyfis?

Anonym sa...

Ett GOTT NYTT ÅR önskar jag dig pappaB

Anonym sa...

Blågult band?? Vaffö då då?

Anonym sa...

Men mina damer små, pinnen är numera endast en klenod, nästan ett museieföremål. Får endast brukas i tjänsten poch då tycker jag det kan vara passligt med ett blå/gult sidenband, lite uppmuntran kan man väl kosta på en arbetsam kamrat, eller?
GOTT NYYT ÅR