onsdag 17 december 2008

Med risk att bli väldigt tjatig...

...så måste jag lika förbannat dra en linje mellan våra mördare/våldtäcktsmän och våra små skolbarn. Nu riskerar alla barn i Gunnared att få en försämrad inlärningsprocess genom att stadesdelsnämnden anser sig tvugna att spara in 22 miljoner på just skolan. Ena halvan politiker skriker vi måste se framåt, skapa bättre utbildningar så att vi får högsta möjliga kvalitét på våra ungdommar. Den andra halvan skriker att det krävs nedskärningar av stora mått.
Vad är det som är vårt lands framtid?
Ja inte fan är det gubbar och kärringar som mig. Har vi inte sett till att klara oss så här långt, ja de är det bara att lägga sig ner och dö (blir lediga lägenheter också) Inte fan är det alla brottslingar! Har aldrig hört att de skall dra in på några pengar där inte. Tre mål mat om dagen, lön för att de spikar pall, strejkrätt och frigång. Vilket djävla larv. Det är banne mig bara lagomlandet Sverige som lever efter den devisen. Våra barn som lär för livet SKALL HA bästa möjliga hjälpmedel i kampen mot arbetslöshet, gängbildning och ett förslappat levene. Dra in två mål mat om dagen för fångdjävlarna och låt alla dessa pengar oavkortat gå till skolgång från 0 till 30 (då är man förhoppningsvis färdigutbildad om lärarkåren får fortsätta förkovra sig och hålla den klass de har idag)

Idag var jag och hälsade på hos Åhmans Konditori på Citytorget. Fick i mig två fantastiska klenäter och så passade jag på att kolla figurerna på Panthea och Sara (Martin har inga bucklor på framsidan att mysa med) Ingen av tjejerna svimmade i alla fall, även om lilla Panthea drog lite extra efter andan. Nu går vi och nanar...
pappa B

6 kommentarer:

Anonym sa...

Man blir så trött på alla besparingar!! Få se om jag får ha kvar min lärartjänst nästa höst.

Peace in mind sa...

Bra rutet, och sen kan man ju störa sig rätt mycket på att kidsens mat inte behöver kosta nånting. Hur går tänket, kan man undra, hur fan ska de små både växa och lära på typ ingenting/luft? Prioritering om så krävs, visst, men prioritera då rätt!

Anonym sa...

Tack så hemskt mycket för kommentaren. Jag mailade blogg.se igår. Men har inte fått mail från dom ännu. Men gissar att om har kontaktat henne för hon har tagit bort bilden nu. Men var ett himmla liv innan hon gjorde det.

Man borde verkligen skicka en faktura till henne, det är välldigt många som har sagt att jag borde göra det. Har ju självklart gjort en screenshot på hennes sida när jag såg att hon hade tagit den, så alla bevisen finns ju kvar! :)

Anonym sa...

Hallå tjejerna.
Visst har man rätt att bli förbannad över den usla fördelning som görs i vårt samhälle. Men..det är bara att gnälla vidare, en vacker dag trillar väl poletterna ner hos de som borde styra detta riket.
Sussi, ingen orsak. Jag kollade hennes sida och förklarade att det kunde bli verkligt dyrt att plocka in andras bilder utan lov. Vi får hoppas att det var ren okunskap som gkorde att hon använde sig av din bild. Men hon behövde ju inte vara otrevlig mot dig bara för att du påpekade detta. Allt OK nu hoppas jag.

Anonym sa...

tittar förbi ibland...tycker om din blandning av humor och allvar..
IRL skulle vi nog ha en go stund med en kopp kaffe..
allt gott hg

Anonym sa...

Tack skall du ha HD. Jorå en kopp java sitter alltid rätt, i ur och skur