söndag 25 januari 2009

Anare, krystian Kawalec och borgen i Alanya!


Känner mig lite orolig då några av mina kvinnliga bloggvänner verkar ge sig ut på djupt vatten. Tänkte att ett ankare kan vara bra att ha så inte vinden och nyfikenhetens begär tar er för långt ut på kärlekens hav. Eller?
Plockar fram en bok som kom ut för några år sedan. Krystian Kawalec är mannen som levde på en tunn tråd under största delen av sitt liv. Fängelser och droger var hans vardag. Plötsligt en dag insåg han att han var på väg rakt ner i den småländska myllan. Han vände på en gammeldags femöring (de var aningen större än de vi har idag) Tog tag i sitt liv och detta är bok 2 om hans liv och levene då det var som sämst. Jag började nästan att gråta då jag läste del 1 och inte blev det mindre gripande i bok 2. Köp, låna eller gör vad tusan ni vill, men läs böckerna.
Så var det den fantastiska utsikten uppe i borgen i Alanya. Ser ni vad vackert när himmel och horisont möts och blir till ett. Och vädret går ju inte heller av för hackor. Är det någon i er bekantskapskrets som vågar låna ut en husbil till mig och resten av familjen under högsäsong. Vecka 47 - 49, tre veckor då vi tänker åka upp till Nordkap?
Nu är det snart dags att sätta på en kopp te och käka frukost. Skall ta en liten tupplur innan för jag hör att man håller på att stapla timmerstockar inne hos "Skogarnas Konung" och "Prinsessan" har tagit plats bakom ryggen på kvinnan. Så än finns det faktiskt lite hopp om att jag får någon timme innan tuppen gal.
Natti och god morgon
¨pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej
Kul med Alanya..
har varit där tre ggr..
bäst för många år sen då de riktiga delarna avstaden inte var rivna för hotell..
dock simma i de blå grottorna..dra till en riktig turk-restaurang ..helt ok ...allt gott
hg

Anonym sa...

Utsikten från borgen i Alanya gick inte av för hackor!! Hamam-besöket var nästan det bästa med hela resan!! :o)

Anonym sa...

jäpp, riktigt bra semester och trollen grät då vi skulle resa hem.
pappa B