lördag 24 januari 2009

Kolla vilken "pussmun", här ligger man i lä!


Nu har vi snart ett menageri med både ungar, kanin och en herrans massa fiskar. Skulle kriget komma kan vi alltid gnaga i oss kaninen och fritera fiskarna och äta som snacks i skyddsrummet. Däggdjur och fiskar, fåglar har vi via kvinnan och "Prinsessan" de tjattrar hela tiden. Alla element är representerade och nu är det bara att ge järnet. Livet leker och just nu håller vi på att tapetsera, (kvinnan expert på detta) flytta om alla möbler. Ny 46" Samsung, full HD targa Express med dubbla förgasare och antispinn, inhandlades igår och plötsligt har vi fått ett helt nytt rum och en ny hall. Kvinnan är en djävel på att måla, tapetsera och göra fint. Elvis som enligt tidigare ägaren bara ligger på sin stubbe far omkring som en miniubåt och verkar trivas som fisken i vattnet. Ni ser den skadade men numera läkta fenan och jag undrar om man kan ansöka om någon form av invalidersättning hos djurombudsmannen för denna skada? De små vackra neontetrorna har lagt beslag på den lilla blomkrukan som "Skogarnas Konung" gjorde som en liten grotta under berget av sand. Faktum är att "Prinsessan" har taggat ner betydligt och följer Elvis framfart med uppspärrade ögon. -Visst är han söt, pappa, kolla på honom, säger hon och ögonen lyser av kärlek till den fule fisken.
Hur skall detta sluta.
pappa B

5 kommentarer:

stella sweden sa...

...till menageriet måste ni ju lägga till ellefantteven! Hur ska detta sluuta?

Puss på din händiga kvinna för bövelen!

Anonym sa...

Om du bara hade en susning vad vi pussas. Ibland nästabn dygnet runt. Trots 27 tuffa år så är vi lika fjantigt kära ännu.
pappa B

Baronessan sa...

Våra barn ville också ha ett akvarium för att vi vuxna skulle få något att göra. Vi stod ut ett par år, sen fick det vá. I det akvariet bodde också en sån otäck pussfisk. Rätt fina men ändå obehagliga.
Så nu ska junior ägna sig åt fisk, lilla fröken åt kanin och pappa B åt TV? Den pysslande kvinnan då, vad får hon - lugn och ro?

stella sweden sa...

...förseten så jag gillar ja U ta en single malt!

;)

Anonym sa...

Stella ditt lilla stycke. Haleluja, singel malt vad var det mera? Känner mig lite orolig måste jag säga.

Baronessan, kvinnan få vadå? Hon har ju oss tre + menageriet, jätte-TV, exklusiv massagefåtölj + utbildad gubbe på mjuk beröringsmassage. Mat och vingubbe som tar hand om köket. Får vadå? Nej nu jäklar!