onsdag 21 januari 2009

Svagt av Västra Götaland..


Både Stockholm och Malmö har resurser för att utbilda polisens hundförare och den beridna insatsstyrkan. Men här hos oss i Västra Götaland skall det sparas.? När man lyssande på polisens representant på radion i dag på morgonen så fick man intrycket av att vår poliskår här i väst snart kommer att gå i konkurs. Men vart fan tar alla pengar vägen? Bilden är från SM för polishundar uppe i Östersund för flera år sedan och visar ett moment i förarskydd.

Nina Flack, mästerbowlerskan här i väst har blivit utsedd till världens bästa bowlare under 2008! Helt fantastiskt, ett stort grattis till den unga framgångsrika tjejen. Henne borde juryn till GP:S stora sportpris ha utsett i stället för mångmiljonärskan Helen Alfredsson Unga Nina hade haft större nytta av de 40.000 kronorna som priset bestod av.
Nej nu skall Belmondo in på verkstad och jag skall masa mig iväg dit. Vi syns under dagen.
pappa B

2 kommentarer:

Peace in mind sa...

Hur kommer det sig att jag trodde det handlade om handboll, innan jag börjat läsa??? Mer hundar skulle det vara överallt:)

Anonym sa...

Heja lilla fredsduvan, det tycker jag med. Ny vild, ser man på. Nu börjar man visa kroppen inte bara ett öga. Hur skall detta sluta *s*
pappa B