tisdag 3 februari 2009

Konst och design alltid lika intressant!

Konstären Sinikka från Olofstorp har bytt tavlor på Storås Café & Catering i Storås. Nu förgyller aspar och björkarna soffhörnan inne i caféet. Sinikkas passion för träd återspeglar sig starkt i hennes målningar. Kanske är det framtidens trädmålare vi hittar här?
Framtidens designer? Ja, kanske Zahra Abullah kan bli detta. Den 20-årige tjejen satsar för fullt och nu väntar förhoppningsvis nya studier nere i Milano. Zahra är en positiv fläkt i februarimörkret och jag håller tummarna för att hon skall lyckas med sitt mål i den täta och svårmanövrerade modedjungeln.

Klämde både en pizza och en "Jennie-semla" denna fina dag. Bäst att redovisa detta för annars kommer det surt efter, jag vet detta.
Kvällen genomfördes nere i ÖHK-hallen där tjejerna från Heid utklassade hemmalaget Önnered med 16-27. En match i elitserien med hög derbystämning på läktarna och mer än 1000 pers i publiken.

Idag skall jag ner på båtmässan. Det kommer både bilder och text därifrån under resten av dagen. Inga superbåtar, segelskutor, framstormande RIB-båtar i gummi och metall utan små rodd- och fiskebåtar med små motorer, eventuellt bara åror. Det är detta det kommer att handla om.
pappa B

3 kommentarer:

Baronessan sa...

Snygg bild den där sista på tjejerna. Vilken fart! Jag förstod mig aldrig på det där spelet i skolan. Jag var rädd hela tiden. Både för medspelare, motspelare och bollen. Närkamp ägnar jag mig endast åt tillsammans med Gubben.

Ser fram emot småbåtsrapporten.

stella sweden sa...

U jag ser framemot bilder från båtmässan...jag var med på den i Älvsjö, när fan var det? i höstas kanske U representerade sjöräddningen från Gotland U idag mysko nog skriver jag om båtar!
Hallelujah U något mer som förde oss samman...scary! ;)

Hej Baronessan!

Anonym sa...

Hej pappsen.Roligt att du fick med bilderna på tjejerna som va nere på cafeet.Riktigt bra bilder.Passade tavlan bra i din hall?Roligt att du tycker om mina semlor och min pizza.Du behöver lite fett på kroppen nu när det är så jädrans kallt ute.Banta kan du göra i ett annat liv.Hälsa kvinnan att nästa gång får vi inte vara så jäkla fega.Nästa gång får det bli ett hej.Ha det så länge så hörs vi.Hälsa familjen.Kram Jennie.