söndag 1 februari 2009

God morgon och god natt!


Igår var det vuxenkalas ("Skogarnas Konung" fyllde 12 år) och idag var det kompisparty med bowling nere på Star i stan. Fullt ös med andra ord. Jag var och plåtade på GBG Rock klockan 02.30 i morse, drack en starkpilsner och tog trikken hem till Angered. Bra bilder blev det på vackra människor. "Skogarnas Konungs" gudfar, min bäste vän, Lasse dansade runt med "Prinsessan" och bantade nog säkert ett par gram genom detta. Hon ville aldrig sluta, och det första hon sa när hon slog upp sina ljusblå var, -Lasse har lovat att lära mig dansa vals!
Idag har jag hjälpt en god vän med att få ordning på en redigeringsuppgift som verkade ha satt sig på tvären. Detta löstes ganska snabbt och allt är frid och fröjd.
Tid för bloggen har jag inte haft, men jag hoppas det blir lite över under morgondagen i stället.
pappa B

4 kommentarer:

Peace in mind sa...

Härligt ös där, men var det ingen sport igår? På tv alltså? *retas lite*

Baronessan sa...

Så underbart med dansanta karlar! Även om de så bara tar en svängom i vardagsrummet.

Anonym sa...

Fredsduvan...passa dig!
Baronessan..dans är en stor del av det ljuva livet...Tänker bjuda upp Fredsduvan och trampa henne på tårna *s*

Testade ni marmeladen eller middagsmaten? Näää... jag förstår väl detta. Nästa helg blir det färdigskalade potatisar på glasburk och burkskinka, eller varför inte en smaskig dubbelchees drypandes av onyttigt frityrfett och en cola i pappersmugg, de ni

Anonym sa...

Hoppas att det var en bra fest för "Skogens Konung och att han fick det han önskade sig.
När det gäller Järven så har den vandrat lite längre ner än vad du skrev, äter numera även ÄLG också, härligt att få den som jaktkamrat i skogen.
Från en som du har glömt av.