lördag 28 februari 2009

Nja...inte blev det någon ståpäls av det här skvalet inte...


Lädergubben Thorleif har gjort bättre låtar förr, lät ingenting den här kvällen. Tur att damen med jättetuttarna satt fastspänd när de hissade upp henne på plattan. Annars hade hon trillat ner framlänges bland fläktskötarna. Hade inte hjälpt att fladdra med armarna en gång. Sopranen från Sandviken hade hakat på en Fredrik Kempes typiska teman. Låten lät ringrostig och kommer inte att ha en chans längre fram. Ren utfyllnad. Den norsk/svenska kobinationen var skumpande bröst och kort kjol, sen tog det slut. Om man blundade och lyssnade så lät det ungefär som när gymnasieflickor sjunger i rökrutan på håltimmen. Rappkillarna var bra, svängig låt men de lät som de flesta bidrag gjorde 2005 och 6. Ingen chans alls ute i Europa tyvärr! Agnes med stort lockigt hårsvall (hon har fobier för hår som inte sitter på folks huvud?) tajt guldkostym och djävligt bra scenshow gör att hon platsar i Globen. Piloterna borde också vara där. Bra show, svängig låt med bra sång. Bästa biten den här aftonen.
Jag bjuder på en skål med nyplockade småländska vinbär. Röda som kärleken, syrliga som livet och nyttiga som en kyss under månen....
Nu tänker den fotograferande gubben dra duntäcket över huvudet och ge sig på skönhetssömnen. Vet att resultatet blir detsamma i morgondagens spegelbild. Ett ansikte som ser ut som en nyhyvlad grusväg mellan Porjus och Gällivare.
Goder natt
pappa B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för titten o välkommen tillbaka!
Håller med dig om melodifestivalen,hörd ju knappt vad hon med boppisarna sjung,var skiträdd att hon skulle falla rakt ner på Petras onda rygg som hon har pratat om i vartenda program.
Sen börjar man undra....alla från idol och gamla dansband samt några skitungar....är det vad vi har kvar tro/prima

Anonym sa...

Kul att man inte är ensam om tycket! JAg smyger in rätt som det är.
pappa B

Anonym sa...

Hurra för operadivan, säger jag! hon var den bästa överraskningen på denna miserabla tillställning! Och tack för vinbären. dom ser jättegoda ut!

Anonym sa...

Woopsan, jag blev faktiskt lite impad själv, men tycker att Kempes melodi låter som de flesta han totat ihop, sticker inte ut, inte ens till.
Gå nu och lägg dig unge!
pappa B