lördag 28 februari 2009

Nja...inte blev det någon ståpäls av det här skvalet inte...


Lädergubben Thorleif har gjort bättre låtar förr, lät ingenting den här kvällen. Tur att damen med jättetuttarna satt fastspänd när de hissade upp henne på plattan. Annars hade hon trillat ner framlänges bland fläktskötarna. Hade inte hjälpt att fladdra med armarna en gång. Sopranen från Sandviken hade hakat på en Fredrik Kempes typiska teman. Låten lät ringrostig och kommer inte att ha en chans längre fram. Ren utfyllnad. Den norsk/svenska kobinationen var skumpande bröst och kort kjol, sen tog det slut. Om man blundade och lyssnade så lät det ungefär som när gymnasieflickor sjunger i rökrutan på håltimmen. Rappkillarna var bra, svängig låt men de lät som de flesta bidrag gjorde 2005 och 6. Ingen chans alls ute i Europa tyvärr! Agnes med stort lockigt hårsvall (hon har fobier för hår som inte sitter på folks huvud?) tajt guldkostym och djävligt bra scenshow gör att hon platsar i Globen. Piloterna borde också vara där. Bra show, svängig låt med bra sång. Bästa biten den här aftonen.
Jag bjuder på en skål med nyplockade småländska vinbär. Röda som kärleken, syrliga som livet och nyttiga som en kyss under månen....
Nu tänker den fotograferande gubben dra duntäcket över huvudet och ge sig på skönhetssömnen. Vet att resultatet blir detsamma i morgondagens spegelbild. Ett ansikte som ser ut som en nyhyvlad grusväg mellan Porjus och Gällivare.
Goder natt
pappa B
Skicka en kommentar