lördag 21 februari 2009

Nu är måttet rågat...

Tror ni inte att den internationella juryn valde i blondinen i yllebyxorna! Nu ringer jag Comhem och hyr en porrfilm.....
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha, haa, gör det ;)) Själv ska jag borsta o föna hund hela kvällen! En bearded collie, ganska stor hund med mycket päls. Som tur är har hon inte så mycket päls än för hon är bara 7 månader, o hanarna har ännu mer päls;)) fördel för tikarna, igen =)) Ligger nåt i det du säger, utan hanar så stannar världen, eller det beror väl på hur man ser det, den dör ju ut i alla fall. Men det är väl den viktigaste biten hanarna bidrar med, förökningen =)) Sen är det väl dendär biten med att "sköta" bilen, den kan man ju också lämna över till det manliga könet, allt jag är intresserad av är att ta mig från punkt A till punkt B, så smärtfritt som möjligt! Och det brukar funka så han sköter tydligen sitt jobb ;)) Åter till hundarna, har även 2 chinese crested dog (kinesisk nakenhund på svenska ;)) HAr bilder på dom lite längre ner i min blogg!

Kul förresten att du tittade in! Ska läsa din blogg lite mer sen, men nu kallar plikten!

Anonym sa...

Kul med de gamla shipparna. De är trevliga och snalla bara mann hittar framsidan på dom. En nakenhund var nära att bli familjemedlem hos oss. Men i sista stund så backade vi, och nu är det akvariefiskar och en välgödd dvärgvädur som ingår i menageriet. Har alltid haft hund och det kommer säkert att bli en längre fram i livet. Har ägt en hundtidning -Hudextra- för mycket länge sedan, skrivit en årsbok "Hundåret 80" Dömt viltspår i närmare 30 år och har tävlat bruks med både schäfer, korthårig vorsthe och dobermann. Kört Huskey och varit ägare till många andra raser så du kanske förstår att det drar lite i hundnerven titt som tätt. Ja för tusan, jag har ju haft ganska bra kapplöpningsgreyhounds också.

Borsta på nu! Hundarna alltså.