lördag 21 februari 2009

Det blir värre och värre...

Så här ser den här omgångens bidrag ut. En samlig rötter som far åt alla håll.OK att BWO och EMD gick vidare tycker jag är helt i sin ordning. Småtjejerna har fått säga sitt och gubben Bard och smilande Danny är helt OK även för ålderstigne pappa B. Den unga tjejen Molly lika så. Men hur i herrans namn kunde svenska folket rösta fram de sprattlande blattarna i röda bläsrar??? Fan vad man blir deppad! Sen sitter krulliga damen med låt nr 6 som var bra, lagon mysig halvballad och blir sist? Slagen av en blondin instoppad i ett par långa yllebyxor, en plastbody sjungandes på grekiska? Inte fan skall väl grekiska representera Sverige? Förvisso har vi numera svenskar från världens alla hörn med nu får det banne mig vara nog.
Jag håller nu både tummar och tår för att den internationella juryn plockar ut melodi nummer 6 som sin vinnare. Den stack i alla fall ut, snygga kläder, mysig koreografi och en duktig sångerska.
HAr i och med detta totalt tappat förtroendet för svenska folkets musiksmak och anser att det endast är pappa B och några tyckare till som vet hur musiken skall ljuda.
Skicka en kommentar