söndag 15 februari 2009

Nu sket man i det blå skåpet...


HAr alltid haft fint förtroende för högsta ledningen i skidskyttecirkusen. En organisation med forne världsmästare Alexander Tichanov som högsta höns. I dagens jaktstart körde beviserligen (tyskt TV-bolag hade bilderna) fel vid starten av tävlingen. Enligt regelboken en klar diskvalisering. Blå träbodkar visade tydligt att spåret var avstängt. Då kryper plötsligt velornisse fram och man ger syndarna en minut i tillägg. Helt djävla fel.
Så nu har även skidskyttet med både dopande åkare och egna regeltolkningar skitit i det blå skåpet och tappat pappa B:s aktning och uppmärksamhet. Kvar finns nu bara stövelkastning i idrottsvärlden, den enda sport som inte verkar falla för olika regeltolkningar eller utsedda dopingkontroller. Tag dig en pilsner och släng stöveln så långt du orkar, thats it! Ryskan med segerkransen runt halsen har jag glömt namnet på men bilden är tagen 1969 i Dalarna, Kallt som tusan och inga dopingkontrollanter i sikte. Givetvis är det pappa B som hållit i avtryckaren på kameran, vad annars?

Nåväl, detta velande föringar inte lilla Jonssons prestation, att i nära nog full storm sätta alla tio 22:orna i ståskyttet och därmed bädda för Sveriges trede VM-guld genom tiderna. Om vem hade gissat att hon skulle tag guldet före ACO-Z?
"Prinsessan" bakar sockerkaka, "Skogarnas Konung" spelar data och kvinnan och jag skall kolla reprisen av "På spåret" i full HD med kaffekoppen i högsta hugg och intellektet på högspänn.
pappa B
Skicka en kommentar