söndag 1 mars 2009

Laddad och nästan klar..

Samtliga batterier är fulla, batterier till alla tillbehör inhandlade. DVD-banden iordninglagda och det mesta då det gäller foto/filmutrustningen är på plats. Två stora väskor att släpa på, men det är en vana nu för tiden.
Kängor, ylletröja och vindtät jacka måste ner för det blir säkert kallt att försöka fånga norrskenet på akterdäck. Brukar fixa kyla ganska bra men nu får man ju även lite vind att räkna med för skutan rör ju på sig hela tiden.
Har gjort upp ett kort synopsis med några ledande bilder, sen blir det inprovisation för hela slanten. Hoppas jag hittar några trevliga människor ombord som vågar ställa upp lite framför kameran. Skall bli verkligt spännande.
Den ålderstigna laptoppen som tickar på sista varvet åker med en gång till + 320 Gb extra minne till stillbilderna. Allt rörligt åker in i den stationära vid hemkomsten, ligger väl förankrat på banden.
Jag kanske lägger ut en liten kort videosnutt här på bloggen när jag jobbat färdigt med huvudproduktionen. Lite norrsken och vackra vintervyer kanske passar mina damer och herrar här på blogspot.
Har faktiskt haft ganska många besökare den sista tiden vilket glädjer mig väldigt mycket, många nya dessutom och det är alltid kul med nya friska inlägg och bloggvänner.
Klipper väl in en liten bild också även om den inte har med texten att göra. Men glöm inte bort att nu är det inte så lång tid innan vitsipporna täcker in vårmarkerna.


Kommer kanske inhoppande senare i kväll
pappa B
Skicka en kommentar