måndag 16 mars 2009

Njääppp det lyckas inte att få in musiken!

Har bett om hjälp från dottera i norr. Hon brukar fixa det mesta. Ni får vänta tills dess.
Två tuffa typer. Ronnie H och Anders E på TUR-07 Alltid full i f och med glimten i ögat kan de hitta på vad som helst var som helst och när som helst.
Nu är det snart dax för årets upplaga av TUR-mässan här i Gbg. Årets förträffligaste mässa. Massor av goda vänner, trevligt folk, spännande resor och massor av god mat och dryck. Pappa B har besökt samtliga utom en då jag var i USA. Detta är ett måste om man skriver och fotograferar resor.
Inför årets mässa har jag faktist fått en hel del med information och det skall bli spännande att se vad som händer. En mycket god vän och jag startar festligheterna med att gå och äta, superbt, på Biljardpalatset mitt i stan. Där huserar lille Magnus och jag vet att det kommer att bli förnämligt. Går dit med en god vän från Malmö, Anders (nybliven pappa och mallig som f-n över detta...hm tre minuter och en fis och så måste man sätta näsan i vädret, smågrabbar) marknadsansvarig hos Ehrenmark. Mr Magnus, en riktig klippare, ägare till Biljardpalatset är en mästare i det mesta.
Efter maten blir det biljard och jag skall INTE göra som förra gången. Då drämde jag knogen på tummen i metallen så att blodet sprutade. Tar väl sikte på någon ung, snygg välsvarvad sak, som kan trösta och pyssla om mig, om situationen skulle upprepas.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Pappa B
Du har min fullllla suuupooort men tror inte att du klarar av det (fast heja på kan jag göra och hoppas att du klarar av det) du skulle behöva en LINDA som jagade dig. Slår vad med dig om en ja du vet vad att du faller på repet, vågar du sätta emot. "Gissa Vem"

Anonym sa...

Ha ha tänker du gå ner till 69 kg då? Du ser ju redan ut som en greyhound din räv. Nej, men du känner jag att något måste göras, börjar vantrivas med mig själv och det är ju inte likt den här gubben...