måndag 30 mars 2009

Sparka kärringen och hela styrelsen...

Ni som är förmöga, flytta era pengar
Sparka kärringen Lundin så låmngt ner i bottenträsket som det bara går. Låt samtliga hennes ryggkliare följa med ner i botten. Tag tillbaka deras pengar.
Sverige är som en enda stor lekstuga där de höga gubbarna och kärringarna tar för sig och vi småfolk bara får sitta och titta på. Varför ställer vi inte till med ett djävla liv och slår våra nävar i bordet.
Nej, vi är en fega stackare allihopa, och utsugarna skrattar oss rakt i ansiktet!
Fan vad jag blir arg när jag lyssnar på radionyheterna...
pappa B

PS: En läkare jag träffade i Tyskland skrattade och tyckte att svenska folket var små marionetter som styrdes av ett gäng smarta personer. -Ert land kommer aldrig att komma på rätt nivå igen, ni är för fega, var hans kommentar över ett glas rött vin i baren i Dorint. Tyvärr är jag en ärlig man så jag slog inte honom på käften utan klappade hans axel och höll med.

"Rad i rad sa kärringen och gick i vall med sin enda ko"

3 kommentarer:

Emma-Lisa sa...

Sv: Ja, hon är fasters lilla ögonstan alltid! Jodå, snön ligger kvar och den ser ut att göra det ett bra tag till. Inget mig emot som älskar naturen vintertid och allt vad den har att erbjuda då.
Angående ditt inlägg om oss fega svenskar - skulle inte kunna säga det bättre själv. Det är så typiskt oss svenskar, rädda för att sticka ut för mycket, stryka mothårs, ifrågasätta.. Bra skrivet helt enkelt!

Sara Yilmaz sa...

hejsan,jodu här börjar värmen komma sakta men säkert...kan förståt att du hade en superskön vecka i alanya...all inclusive är inte heller helt fel.idag har vi dock molningt men det är ganska varmt.Hoppas ni får vår snart med ni därborta i svea =) Ha en fortsatt trevlig dag.Tack för titten och kul att du lämnade kommentar så jag kunde hitta tillbaka =9

Pappa B sa...

Tack Emma-Lisa, det är mitt Porjusblod som svallar hett och snabbt ibland, rätt ofta faktiskt. Ikväll blir det möte och då skall skolstyrelsen här få veta att de lever. Du är alltid välkommen hit och ta en titt.

Sara, ja du Club Paradiso var ett riktigt toppställe. Da skall du veta att jag skrivit resor i 47 år och bott på lyxhotell världen över. Känner du någon som har med stället att göra så hälsa och gratta dem.