onsdag 29 april 2009

Campingsommeren på webTV!

En spännande pressinfo damp ner i mailboxen idag, Nu skall den svenska campingsäsongen visas på webTV. Göteborgsbaserade AddTV inleder ett samarbete med Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation. Under fem veckor i sommar ska svenskt campingliv filmas och visas på webben.En husbil och ett kamerateam. Det är uppställningen när AddTV under fem veckor ger sig ut på sommarturné för att filma livet på svenska campingplatser. Turnén pågår mellan vecka 27 och 31.
- Syftet är att sätta fokus på camping, den snabbast växande semesterformen i Sverige. Men också att skapa ett bra forum för campingintresserade, säger Kristofer Hultén, vd på AddTV.Live var tredje dagMinst ett nytt bandat inslag per dag visas på camping.se. Reportagen kan innehålla tips som Vad gör man under resan? Vad finns det för sevärdheter på vägen? Så här lagar man lunch på grillen. Ungefär var tredje sänder man dessutom live från olika campingplatser.Kamerateamet har ingen hundraprocentig färdplan men kommer att röra sig istora delar av landet. Det är spontanitet som gäller.- Vi ska plocka fram guldkornen från de olika destinationerna. Det kan vara en lokal kock som lagar en god fiskrätt eller en intervju med en kändis som vi träffar i en mataffär. Vi är öppna för allt, säger Kristofer Hultén.- Nu kan vi visa både vana och ovana campare hur härlig Sveriges största semesterform är. Och det live mitt under högsäsong, på camping.se. Dessutom får vi mycket nytt värdefullt rörligt material på vår sajt som jag tror våra besökare kommer att uppskatta, säger Martin Juhos, kommunikationschef på SCR.
Dessv'rre hinner inte pappa B vara med och framtäda i rutan då vi befinner oss längst uppe i norr under veckorna 27-29 så riket missar denna glada gamäng, tyvärr.
Tänk om jag fått bjussa TV-teamet på en riktig norrlänsk grillmiddag, det hade suttit som en fläskläpp vill jag lova.
Nu skall jag ut och hämta en tågbiljett för vidarebefodran till Malmö. Jag smyger ner till Tyskland den 7 maj men skall spendera en natt i Malmö innan avfärd. Vi syns och hörs i em.
pappa B

"De bästa tankarna kommer efteråt"
Skicka en kommentar