onsdag 8 april 2009

Då skall vi se sa han som klippte av ögonbrynen...

Fullmatad, utvilad och nypinkad återkommer pappa B till bloggvärlden. Dessvärre har jag ingenting att skriva om.
Jo, den unga flickan som blev skjuten på Linnéstaden var bästis till en kamrat till mig och nu är hon givetvis väldigt förkrossad över detta. En ung chilenare leker med en pistol hemma och skjuter tjejen. Hur ända in i helvete kan föräldrarna låta sitt barn ( i och för sig myndig) gå omkring med en pistol. Det är ju olagligt bara det! De här figurerna har ju flytt från elände och djävelskap (säger de till imigrationsverket i alla fall) och så lever de rövare efter konstens alla regler när de kommer hit. Skicka hem dem med samma båt som de kom hit i, hela djävla surven. Mostrar, farmödrar tvärkusiner och grannarna. Följer de inte våra lagar och förordningar så ut ur landet. Ut med dem och se till att de aldrig mer sätter sin fot i det här landet. Samtidigt i samma lilla båt kan man stoppa in alla som sitter i svenska häkten för knarkaffärer och våldtäckt, pedofiler, mordbrännare och de som sitter för grova stölder. Hem med skiten bara. Även svenskarna.
Rassist jag? Nä, men uppriktigt sagt förbannad och det står jag för. Har många verkliga vänner från andra länder och de håller med mig. Men svenska regeringen och i synnerhet invandrarverkets generaldirektörer och pappersvikare, de är lika blöta som skiten i en Baja-Maja. De kan också hoppa på båten och aldrig återvända.
Så där ja, nu har jag trimmat lite så att jag håller mig vaken några timmar.


Vi tar oss lite frukt och stillar alla upprörda känslor....Kollade en stund på "Rent Hus" och då framstår plötsligt ens egen lya som rena lyxvillan. Hur ända in i kan människor bo i denna skit. Två tonårstjejer som inte ens kan skrubba rent kokplattorna, bära iväg med sopsäckarna eller diska efter sig. Det är nästan så att man tror att det är påhittat bara för TV-produktionens skull.

Tänkte slappa lite framför 46" men det är ju ingenting att fröjdas över på burken ikväll. Skickade ett grattistelegram till Färjestad som blev Svenska Mästare och slog ut HV71 i sista matchen. Inget att snacka om Värmlänningarna var bättre och HD fick sitt SM-guld.
Smyger väl ner under täcket nu när det snart blir en ny dag. Vi syns i morgon och var nu rädda om er och håll ögonen öppna. Varför? Ja, annars ser ni ju ingenting!
pappa B

"Prisa inte dag förrän sol gått ned"
Skicka en kommentar