onsdag 1 april 2009

Passa er, idag är det den första april....

Hjulet får ny plats - i älven!
Det skriver "gubbkalsingen" i dag. Hjulet är det 60 meter höga pariserhjul som staden tänker lägga på pontoner utanför Operan här i Göteborg. Redan Operan var ett stort aprilskämt och nu detta... Fast det är ganska bra skämt och jag tror säkert att det kommer att samlas en massa folk för att protestera där kl. 12.00. Har jag tid skall jag banne mig gå ner med kameran och föreviga de lurade. Här skall det nya flytande Pariserhjulet ligga. 60-meter högt och gungande på Göta Älvs vågor. Ett riktigt bra april skämt tycker jag.

God morgon föresten. Hoppas att ni alla har haft en skön natt och vaknat pigga som mörtar. Själv har jag snart avverkat en tredjedel av den här skämtsamma dagen. Radion skojar idag med att det nybyggda gamla Ullevi (fotbollsarenan) även skall bli nationalarena åt det norska damlandslaget. Nya Ullevoll skall arenan heta när de norksa jänterna springer ut på konstgräset. Vad har du sett/hört för aprilskämt idag då? Berätta!
pappa B

"Det är bättre att betala kocken än apotekarn"

5 kommentarer:

cathie sa...

Haha jaa.. tur att det är vår nu då så snön är borta! Dröjer iaf ett år till innan det skulle ske :)

Solrosfrö sa...

Jag varför har jag aldrig varit här?!? Nu ska jag läsa lite hur sveriges gladaste man har det :-)

Var dags glimtarn sa...

Hej du! Tack för påhälsningen,välkommen igen. Här i södra CH hänger man fiskar på ryggen på varandra. De måste ha anammat "din dumma sill".

Mammyo sa...

hej hej
tack för kommentaren =))

varför jag aldrig varit hos dig ...ja antagerligen för jag inte visste du fanns =)) hejhej

Pappa B sa...

Hallojsan brudar!
Kul att ni tittade in hela gänget. Fiskar på ryggen låter mer än äckligt. De skall vara i vattnet eller på tallriken, inte hänga på ryggen...*s*

Fröet du visar upp riktigt snygga spiror och de röda går inte heller av för hackor..

Var dags glimtarn.. vad bra att ni fick hjälp med lilltrollets eksem och så får jag väl säga lycka till i Sydney..