fredag 15 maj 2009

Billiga festivalresor till Roskilde!


Nu drar det igång på festivalerna. Roskilde är väl höjdaren i vårt grannskap liksom Hultsfred, om den nu kommer att genomföras. Fick ett pressklipp i morse och det kan ju vara intressant att låt mina eventuellt festivalsugna läsare få ta del av det som först på plan. Varsågoda!

Roskilde Festival i samarbete med Swebus Express subventionerar nu resor från Sverige. Festivalbiljetterna blir med dagens svaga svenska kronkurs dyra för svenska besökare och därför rabatteras nu resorna från flera orter - från Göteborg subventioneras resorna med mellan 30 och 50 procent. Dessutom anordnar Swebus Express en tävling där man kan vinna 100 gratis inträdesbiljetter och resor.

Roskilde Festival fortsätter sitt samarbete med Swebus Express som för sjätte året i rad anordnar resor från flera orter i Sverige hela vägen fram till Roskildes festivalområde. I år har festivalarrangörerna insett att inträdesbiljetterna blir kostsamma i svenska kronor och för att inte tappa besökare från Sverige har man valt att subventionera resorna med Swebus Express när man samtidigt köper sin festivalbiljett.

- På Swebus Express är vi stolta över att vara svensk huvudleverantör av resor till Roskilde Festival, säger Ingvar Ryggesjö, pressansvarig på Swebus Express.
- Flera tusen glada svenskar besöker årligen festivalen och vi vill gärna vara med och se till så att det blir så även i år då många kanske har svårt att ha råd med detta nöje.

Fram med den slita skinnjackan och de fransiga jeansen, krulla håret och slå in ett par nitar i överläppen, sedan är det bara fullt ös, medvetslös, som gäller. Nu sticker jag ut för att fånga lite Göteborgs Varvs stämning på stan. Återvänder fullproppad med inspiration och minneskortet full av bilder *s*
pappa B

"Livet är en kort dröm"

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nice Roskilde festivalen var det ett tag sedan jag besökte...Vad har du för planer i helgen?

pappa B sa...

Hej NZ
Kommer att jobba och fotografera på ett förortskalas -Hjällbokalaset- heter det. Skall väl ta lite kringbilder samt bevaka några artiser.
Söndag hemma och slappa. Tar mig en liten wirre på balkongen (även om det regnar) Kvinnan och barnen åker på barndop i Malmö...
Du då?

Britt sa...

Själv har jag aldrig besökt Roskilde festivalen och känner mig nu lite för gammal för att bo i tält och rulla runt i leran, även om artisterna är bra. Hur är det själv - har du varit på Roskilde festivalen?

Pappa B sa...

jäpp, men undvek att rulla runt i leran jag med. Gillar faktiskt musiken, men inte trycket runt omkring,m det blkir bara för mycket. Finner inget nöje alls i det. Är väl på tok för gammal *s*

helena sa...

Fransa jeansen och krulla håret och slå in ett par nitar i överläppen.

He,he...

Det vore väl okej att göra, men inte att rulla runt i leran.