onsdag 20 maj 2009

Crocs har fattat galoppen....


Äntligen har en av tillverkarna av golfskor vaknat till och tagit fram en golfsko som inte påminner om en arbetssko med ståltätta i tån. De flesta golfskor som man ser påminner mer om en rejäl arbetssko än en sko avsedd för långa promenader ute på golfbanorna världen över.
Morgonens pressklipp gör pappa B extra glad och i framtiden kanske man kan promenera runt i en lätt och god sko och sälja dykardojorna här hemma på loppis till någon polsk byggnadsarbetare...

Crocs nylanserar i Sverige, och släpper en ny unik golfsko som heter Golf Ace. Skon är framtagen tillsammans med det amerikanska golfskomärket Bite Footwear och är en extremt lätt och bekväm golfsko som både är stabil och har bra fotfäste tack vare yttersulans softspikes.
Golf Aces innersula har små cirkulationsknoppar som stimulerar blodcirkulationen i fötterna och fotbädden anpassar sig efter användarens fot vilket gör skon väldigt bekväm. Golf Ace är utrustad med en justerbar hälrem för ökad stabilitet och Crocs har valt att inte ha några hål i sidan av just denna sko för att skydda spelaren från fukt och vatten.

Däremot finns små ventilationshål på skons ovansida för vädring. Golf Ace-sulan är gjord i det dynamiska materialet CrosliteTM som är ett ergonomiskt och antibakteriellt material som lindrar muskeltrötthet med upp till 62,6 % jämfört med att vara barfota. CrosliteTM gör även att Golf Ace passar utmärkt att gå barfota i och skon förblir luktfri - även under varma sommardagar ute på golfbanan.

Golf Ace finns i både herr- och dammodeller och säljs i fyra färgkombinationer - helsvarta, beiga och bruna, rosa och bruna samt rosa och vita.


Och snygga är de också så nu får man spana in var man hittar dem. Eftersom pappa B är en klassiker så blir det ett brunt par som hamnar i golfvagnens skopåse, den saken är klar.
pappa B
Skicka en kommentar